Lili Sandu, primele declarații despre sarcină: ”O să fim fericiţi!”

Publicat: 14 Dec. 2019, 11:16 Vedete

O fotografie publicată de Lili Sandu pe rețelele de socializare a stârnit un val de presupuneri în mediul online. Burtica ”suspectă” a vedetei i-a făcut pe fanii acesteia să se întrebe dacă este sau nu însărcinată. Șatena a pus capăt speculațiilor și a făcut declarații pe tema acestui subiect.

Lili Sandu şi Silviu Ţolu trăiesc o frumoasă poveste de câțiva ani şi au făcut un prim pas important în luna mai a acestui an. Cei doi s-au logodit, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

„Ne-am logodit de ziua mea, pe 28 mai. A fost frumos, un moment intim, exact cum mi l-aş fi dorit eu. Nu sunt genul care să se afişeze… S-a întâmplat în dormitor. A fost cel mai frumos”, a mărturisit Lili Sandu.

La câteva luni de la acest eveniment important, fanii au observat câteva schimbări în ceea ce privește fizicul artistei. Lili Sandu a afişat o burtică suspectă într-o fotografie publicată pe Instagram iar de aici… au început zvonurile!

Artista s-a simțit ”datoare” față de oamenii care o apreciază și a ținut să facă câteva declarații pe tema acestui subiect.

„Noi ne dorim foarte mult un copil, nu pot să dau un răspuns acum pentru că nu ştiu. Aş minţi. Din câte ştiu eu, nu sunt însărcinată. Dar dacă apar peste 3 zile însărcinată… Ideea e că noi ne dorim foarte mult un copil, am simţit foarte multă presiune… Sunt foarte mulţi oameni care îşi doresc acest lucru pentru noi”, a declarat Lili Sandu la o emisiune tv.

„Când o să se întâmplă, o să fim fericiţi!”, a continuat vedeta.

Publicat: 14 Dec. 2019, 11:16 Vedete
Pe aceeași temă