Lila din Vacanța Mare a trăit la limita sărăciei după ce s-au terminat filmările! Din ce a ajuns să trăiască acum

Publicat: 27 May. 2020, 11:13 Vedete

Amintiri ale televiziunii! ”Vacanța Mare” a fost, cu adevărat, un show de milioane, un grup umoristic format în 1988 de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu. După mulți ani în care show-ul a rezistat pe TV, ”formația” s-a destrămat.

Fiecare actor a luat-o pe un alt drum în viață. Dar ce s-a întâmplat cu celebra Mirela Stoian, alias Lila din ”Vacanța Mare”? În show, ea era fiica lui Leana și Costel și sora lui Axinte. Pe televizor apărea mereu cu două cozi împletite cu fundițe, îmbrăcată într-o rochie cu șorț.

Ajunsă la vârsta de 50 de ani, Mirela Stoian rememorează perioada când nu mai lucra la celebrul serial. După ce nu a mai făcut parte din ”Vacanța Mare”, i-a fost greu să își găsească un loc de muncă. Ajunsese să trăiască din mila apropiaților: ”Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de ”greutatea” acestui nume”.

Actrița din ”Vacanța Mare”: ”Mă întreb deseori dacă am murit şi…”

Potrivit Okmagazine.ro, ea a fost și prezentatoare la un post de televiziune: ”Dacă nu mi-am găsit de muncă în ultimii cinci ani este şi faptul că lumea m-a văzut ca pe acest personaj. (…) Sora şi părinţii mă ajută. Mi-am plâns de milă, am strigat cu disperare. Ştiu că mai am multe de dat. Mă întreb deseori dacă am murit şi… nu-mi dau seama”.

Mirela Stoian lucrează acum, potrivit profilului de pe Facebook, la Teatrul Oden. Mai mult decât atât, fiica ei i-ar călca pe urme, căci a făcut și ea UNATC I. L. Caragiale!

”Am o viaţă normală, banală, ca a oricărui om de pe lumea asta. Nu vreau să dau interviuri, nu vreau să mai apar nicăieri. Nu fac nimic senzaţional ca să fiu subiect. Viaţa altora este mai tumultuoasă. Eu am ieşit din viaţa publică”, spunea ”Lila” în 2018.

Publicat: 27 May. 2020, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă