Lidia Buble și Răzvan Simion petrec sărbătorile separați: „Până nu-mi cere mâna nu are ce căuta la mine acasă”

Publicat: 20 dec. 2019, 15:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lidia Buble şi Răzvan Simion au o relaţie frumoasă de câţiva ani. Deşi în trecut povestea lor de dragoste a fost „judecată” de mulţi, cei doi au ştiut cum să treacă peste momentele dificile, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată.

Lidia şi Răzvan nu vor petrece sărbătorile împreună. Artista pleacă acasă să îşi revadă întreaga familie, aşa cum se întâplă în fiecare an.

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia Buble, potrivit revistei Viva!

Lidia Buble are și un motiv întemeiat pentru această decizie. Vedeta a dezvăluit faptul că părinţii se ataşează de partenerii copiilor, iar din acest motiv îşi doreşte să îi scutească de o posibilă suferinţă, dacă relaţiile lor nu ar funcţiona.

„Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a mai spus Lidia Buble, pentru Viva!

Publicat: 20 dec. 2019, 15:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă