EXCLUSIV Lidia Buble: „Nu mai pot după el, îl iubesc! Când intră într-o încăpere se face lumină!”

Publicat: 26 nov. 2020, 15:12 Autor: ileana.ghinea News

Lidia Buble a făcut o mărturisire de senzație în timpul filmărilor pentru „Marea Unire ZU”, ediția 2020. Artista a găsit momentul potrivit să mărturisească în fața camerelor care sunt sentimentele pe care le are pentru Paul Surugiu – Fuego, cel care îi este partener pe scena celui mai mare concert din pandemie, organizat de Radio ZU și difuzat pe Radio ZU si Antena 1 în serile zilelor de 30 noiembrie si 1 Decembrie.

„Nu mai pot după el, îl iubesc! Când intră într-o încăpere se face lumină! Paul este extraordinar! Îl ador!”, i-a declarat Buble lui Adi Mihăilă `The Hitman`.

Mai mult decât atât, artista a povestit în exclusivitate că de două luni deja, lucrează la un album de muzică populară, o adevărată surpriză pentru toată lumea. De asemenea, aceasta nu exclude o colaborare muzicală cu Fuego: „Ca să dau din casă, pregătesc un album de muzică populară. Lucrăm la asta de vreo 2 luni de zile. M-am întâlnit cu Paul zilele trecute și ne-am gândit că ne-ar plăcea să facem ceva împreună.”, a mărturisit artista.

Pe de altă parte, nici Fuego nu exclude o astfel de colaborare. „Mi-aș dori un proiect modern pentru că vreau să arăt tinerilor că știu să cânt și altfel de muzică. Uite, Lidia a cântat ”Casa părintească nu se vinde”, deci lumea știe că ea poate să cânte stilul meu. Acum a venit rândul meu să arăt. Ceva modern… Am rupe gura târgului!”, a completat artistul.

Invitați să facă un duet în cadrul celui mai mare concert din pandemie, cea de-a 10-a ediție „Marea Unire ZU”, Lidia Buble și Fuego au reușit să impresioneze pe toată lumea cu o interpretare de excepție a uneia dintre cele mai iubite piese românești din toate timpurile.

Surpriza pregătită de cei doi artiști pentru „Marea Unire ZU 2020” va putea fi urmărită pe 1 decembrie, imediat după show-ul „Chefi la cuțite”, pe toate platformele Radio ZU (onair, online pe radiozu.ro, și pe pagina de facebook) și pe Antena 1.

The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan sunt artiștii care au acceptat să fie parte din această a 10-a ediție „Marea Unire ZU”. Felul în care au reușit ei să exprime muzical emoția evenimentului – uninând muzica veche cu muzica nouă – va putea fi urmărit pe 30 noiembrie și 1 decembrie, pe toate platformele Radio ZU, dar și pe Antena 1, după emisiunea „Chefi la cuțite”.

Publicat: 26 nov. 2020, 15:12 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă
×