Lidia Buble, mai sexy ca oricând. Cum s-a schimbat artista de-a lungul anilor VIDEO

Publicat: 13 Jun. 2020, 09:34 Vedete

Lidia Buble este una dintre cele mai sexy și apreciate artiste de pe plaiurile mioritice, iar fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare demonstrează, din plin, acest lucru.

De curând, frumoasa blondă s-a despărțit de vedeta de televiziune Răzvan Simion, alături de care a trăit o poveste de dragoste ca în basme timp de cinci ani.

”Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete.”, a declarat Lidia pentru avantaje.ro.

Totodată, Lidia Buble a ținut să sublinieze faptul că fiecare persoană este responsabilă de deciziile şi de destinul său. Cântăreața este de părere că trebuie să știi ce-ți dorești de la viață.

”Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană.”, a adăugat ea.

Răzvan Simion a fost cel care a anunţat despărţirea

”O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. 

Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a scris prezentatorul celui mai cunoscut matinal de televiziune.

Lidia Buble, prima zi de naștere fără Răzvan!

Lidia Buble și-a serbat anul acesta prima zi de naștere fără fostul ei iubit Răzvan Simion. Deşi a avut prietenii lângă ea, aniversarea aceasta nu se poate compara cu cea de anul trecut.

Lidia Buble a primit anul trecut unul dintre cele mai frumoase, dacă nu chiar cel mai frumos cadou din viața ei. Răzvan Simion i-a luat un Mustang de culoare roșie alături de o poșetă ce poartă semnătura celebrei case de modă Dior, cu numele ei inscripționat pe ea.

 

Sursa foto: Facebook Lidia Buble

Publicat: 13 Jun. 2020, 09:34 Vedete
Pe aceeași temă