Lidia Buble, cerută în căsătorie? Imaginea care a creat controverse: ”Am zis DA”

Publicat: 15 feb. 2020, 09:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de iubire, fiind chiar unul dintre cele mai respectate cupluri din showbizul românesc.

În cursul zilei de ieri, Lidia Buble a postat pe profilul ei de Instagram o imagine alături de care a scris: ”Am zis “da!” Și se face liniște.❤️”.

Evident, o parte din urmăritorii Lidiei Buble au crezut că frumoasa cântăreață a fost cerută în căsătorie de Răzvan Simion, după atâția ani de relație. Dar, adevărul este că Lidia Buble a făcut mai multe instastory-uri prin care a explicat că nu este o cerere în căsătorie.

Astfel că Lidia Buble a primit mesaje precum: ”Vaiiiiiiiiiii, m-am emoționat până și euuuuuuu, Lidia!!!! Dumnezeu să vaă fie alături în toate!❤️”, ”Felicitări din toată inima. ❤️???”, ”Ce-a făcut, ți-a dat inelul?”.

Dar și mesaje ca: ”Deci e fake sau nu? Am văzut story-ul”, ”Să vezi acum confuzii”, ”Doamne ce fraieri sunt unii oameni?‍♀️?‍♀️repede au sărit cu felicitările, pai oameni buni nu e o cerere în căsătorie aici, voi nu citiți descrierea ??”, ”90% nu au citit textul?, se uită doar la poza? să le folosești sănătoasă”.

Publicat: 15 feb. 2020, 09:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă