Liam Gallagher a vrut sa isi bata iubita. Cum a fost fotografiata vedeta

Publicat: 01 sept. 2018, 14:12 Autor: D. C. Vedete

Starul trupei Oasis a fost la un pas de a isi agresa fizic iubita.

Liam Gallagher a vrut sa isi bata iubita in timpul unei discutii foarte aprinse. Vedeta in varsta de 45 de ani a fost surprinsa de camerele de luat vederi in timp ce se certa si o agresa usor pe Debbie Gwyther (36 de ani), iubita lui.

„Nu am pus niciodata mainile pe o femeie intr-o maniera violenta”, a spus solistul. Imaginile vorbesc de la sine si il contrazic. Intamplarea a avut loc intr-un club de noapte unde cei doi iubiti au fost impreuna.

Liam Gallagher a vrut sa isi bata iubita

Liam Gallagher a vrut sa isi bata iubita. Cum a fost fotografiata vedetaPresa internationala sustine ca cei doi s-au certat toata seara. Furios, la un moment dat, Liam Gallagher nu s-a mai stapanit. Si-a impins iubita si apoi a strans-o de gat. A inceput sa ii vorbeasca urat.

„Esti o vrajitoare nenorocita!”, i-a spus Liam lui Debbie. Tanara ii este iubita, dar si angajata inca din anul 2013. Un client al clubului a fost pe faza si a chemat paza imediat.

Liam Gallagher a vrut sa isi bata iubita. Cum a fost fotografiata vedetaIn urma cu 2 ani, cei doi iubiti au mai fost protagonistii unei scene asemanatoare. S-a intamplat imediat dupa ce Liam s-a despartit de Nicole Appleton, fosta lui nevasta, cu care a trebuit sa-si imparta averea de 14 milioane de euro.

Publicat: 01 sept. 2018, 14:12 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă