Leighton Meester, starul din Gossip Girl, a devenit mamă în secret!

Publicat: 15 Sep. 2020, 10:15 Vedete
Leighton Meester, starul din Gossip Girl, a devenit mamă în secret!

Leighton Meester și partenerul ei, Adam Brody, au devenit părinți, actrița aducând pe lume un băiețel. Atât sarcina, cât și nașterea micuțului a fost ținută secretă.

Anunțul fericit a fost făcut în cadrul live-ului The Fun Time Boys Game Night Spectacular de pe platforma de streaming Twitch, când unul dintre participanți a spus că Adam a devenit tată pentru a doua oară. În cele din urmă, artistul a recunoscut și, mai mult de atât, a făcut o mărturisire emoționantă: ”Am un băiețel și este de vis. Este un băiețel de vis”, relatează peroz.ro.

Leighton Meester și Adam Brody sunt recunoscuți pentru faptul că preferă să-și țină viața de familie departe de ochii curioșilor. Aceștia nu au dezvăluit că vor deveni părinți, însă totul a ieșit la iveală în luna aprilie, când au fost surprinși de paparazzi plimbându-se în Los Angeles, iar burtica de gravidă era deja vizibilă.

Leighton Meester și Adam Brody sunt împreună din anul 2013

Leighton Meester și Adam Brody sunt într-o relație din 2013. Un an mai târziu, în februarie 2014, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc în California. Ei se cunosc din 2011, de când au jucat împreună în comedia The Oranges. Leighton Meester și Adam Brody mai au împreună o fiică, Arlo Day Brody, în vârstă de 5 ani.

Publicat: 15 Sep. 2020, 10:15 Vedete
Pe aceeași temă