Le mai ții minte pe gimnastele românce care au apărut într-un film erotic? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Publicat: 12 Feb. 2020, 14:43 Vedete

Corina Ungureanu, Lavinia Miloșovici și Claudia Presecan, foste componente ale lotului olimpic al României, au provocat un scandal imens în 2002, fiind sancționate de Federația Română de Gimnastică (FRG), după ce au apărut într-un film erotic și au pozat goale pentru revista japoneză “Shukan Gendai”.

Fostele sportive au ieșit destul de ”șifonate” după acest scandal, iar Federația Română de Gimnastică a decis sancționarea lor.

Fiecare dintre ele a primit nu mai puțin de 40.000 de euro pentru a juca într-un film erotic, dar și pentru a poza nud.

Și mai intrigant este faptul că cele trei au filmat într-o sală de competiții, în timp ce efectuau exerciții la bârnă, paralele, sărituri și la sol. De atunci, cele trei fete nu au mai avut ocazia să reprezinte România în calitate de oficiali ai FRG. Au fost declanșate reacții negative din partea forurilor internaționale.

Corina Ungureanu s-a înscris într-un partid politic

Puțini mai știu despre viața fostei sportive Corina Ungureanu. În anul 2019, aceasta s-a înscris într-un partid politic, pentru că ”niciun partid nu spune nimic despre sportul românesc”.

Astfel, Corina Ungureanu a scris pe Facebook: ”De ce Pro România? Pentru că nici un partid nu spune nimic despre sportul românesc, despre problemele grave cu care ne confruntăm începând cu infrastructura (baze de antrenament), deblocarea posturilor pentru tehnicieni în sporturile prioritare pentru România, salarizarea antrenorilor şi personalului din cluburile sportive, bugetele mizerabile care se dau cluburilor sportive şi multe alte probleme care au dus la lipsa rezultatelor la nivel internaţional. Nimeni nu conştientizează rolul social şi economic al sportului. Am ales să vorbesc şi să muncesc eu pentru domeniul cel mai iubit de români şi am ales s-o fac alături de Pro România”.

Lavinia Miloșovici a devenit mămică

Fosta sportivă care a fost implicată în scandal în urmă cu mulți ani a devenit mămică.

În urmă cu patru ani de zile, fosta gimnastă a lotului olimpic al României a dat naștere celui de-al doilea băiat. Ea mai are un fiu din 2012. Drama s-a ținut lanț, totuși, de fosta sportivă, pentru că a pierdut un copil, o fetiță de patru ani, din cauza complicațiilor ale bolii sistemului nervos de care suferea de la naștere.

Claudia Maria Presăcan a dispărut din atenția publică

Sibianca născută în 1979, potrivit unor informații de pe internet, ar lucra ca și antrenoare pe Insula Man, situată între Irlanda și Anglia. Alte informații nu se mai cunosc despre ea.

Publicat: 12 Feb. 2020, 14:43 Vedete
Pe aceeași temă