Le-am surprins în colanți transparenți și fără sutien! Top 20 vedete care fac sport în poziții indecente! Pe ce loc se află Adela Popescu, Roxana Nemeș și Loredana Chivu

Publicat: 05 Jul. 2020, 20:02 Vedete

Sportul în aer liber, știe toată lumea, aduce beneficii majore…mai ales dacă este practicat de femei și bărbații se uită la ele! CIAO.RO vă prezintă un top incendiar cu 20 de vedete extrem de HOT, care au bucurat audiența atunci când au ieșit să se dea cu rolele și să facă kangoo jumps. 

De departe campioana acestui top este Roxana Nemeș, care a ieșit prin parc să se plimbe cu rolelele, nu înainte de a face câteva minute de stretching care păreau mai degrabă secvențe dintr-un film pentru adulți. Vedeta purta și outfit de infarct: colanți transparenți prin care se vedea totul! Și cum ”priveliștea” asta nu era suficientă, blonda a venit și fără sutien pe ea, iar tricoul pe care îl purta a ”trădat-o”.

Cumințica Iulia Vântur a fost provocată de Roxana Ciuhulescu la o oră de kangoo jumps și ne-a arătat cât este de flexibilă după ce și-a ridicat picioarele suuuuuus, în toate pozițiile, iar apoi s-a întors cu spatele și s-a aplecat muuuult, iar colanții ei negri au lăsat să se vadă un posterior foarte bine lucrat.

Și apropos de fundulețe, la acest capitol Adela Popescu stă cel mai bine. Ne-a convins de asta tot în timpul unei lecții de kangoo jumps, în care a experimentat tot felul de mișcări, însă nu asta a impresionat, ci evident formele ei!

Loredana Chivu, fie că vă vine să credeți, sau nu, iese cu rolele prin parc. Însă cum ocaziile astea nu sunt tocmai dese, are grijă să rămână în memoria bărbaților din parc pentru mult timp. Așa că alege să se îmbrace cât mai provocator posibil, așa cum s-a întâmplat și în situația de față, când sânii i-au evadat pur și simplu dintr-un maieu mult prea mic.

 

Publicat: 05 Jul. 2020, 20:02 Vedete
Pe aceeași temă