Laurențiu Reghecampf o acuză pe fosta soţie de infidelitate: „Nu știu la care ani se referă, aia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva?”

Publicat: 08 apr. 2024, 16:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri explozive într-un interviu pentru CANCAN.RO. Antrenorul a luat atitudine, după ce fosta lui soţie i-a adus mai multe acuzaţii în spaţiul public. Chiar dacă până acum nu i-a răspuns şi a încercat să stea departe de scandaluri, de această dată a simţit nevoia să spună şi partea lui de adevăr. Toate detaliile în rândurile de mai jos. 

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii, după ce partenera lui, Corina Caciuc, l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil. Iubita lui l-a făcut tată pentru a patra oară. Cu toate acestea, antrenorul spune că nu se poate bucura din plin de această perioadă din cauza certurilor pe care încă le are cu fosta soţie.

În ultimii ani, impresara a dezvăluit că abia aşteaptă să se termine divorţul, însă Laurenţiu Reghecampf o contrazice. Antrenorul susține că ea este cea care îi dă mail-uri zilnic și cea care nu vrea să divorțeze de el nici la aproape trei ani de la inițierea procesului de divorț dintre ei.

„Nu mă interesează un dialog cu ea prin intermediul presei, nu răspund ca să justific ceva, nici nu am cui, doar că sunt foarte multe lucruri neadevărate și jigniri, nu am să cobor la nivelul ăsta din respect pentru Bebe! Dar pot, totuși, să-i transmit acum să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic.

Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea! Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra….

Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă„, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.ro.

Laurențiu Reghecampf: „Sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap”

Declaraţiile antrenorului nu s-au oprit aici. Acesta a mai dezvăluit şi faptul că impresara trăiește din banii lui, cei 2000 de euro pe care-i trimite lunar pentru fiul lor, Bebe, dar și că-i cere extra de foarte multe ori.

„⁠Nu m-a interesat decât să divorțez, nu am cerut așa ceva ! Și sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap … Eu mă bucur pentru ea că este sus, să fie și să-i dea Dumnezeu sănătate, dar nu văd și nu înțeleg de ce ea discută mereu de mine??? Ce e sus pentru ea nu este și pentru restul lumii, eu am alte target-uri în viața. Totuși, omite să spună că trăiește în continuare din cei 2000 de euro pe care-i primește lunar de la mine. Nu văd rostul, dar poate așa mai bifează și ea niște apariții. Eu sunt bine sănătos, nu duc lipsă de nimic, mai ales de oferte!„, a continuat antrenorul.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit și o serie de lucruri neașteptate. Aceste o acuză pe impresara de infidelitate.

⁠„Dacă au fost așa cumpliți, trebuia să plece, să divorțeze ea, dar ea nu vrea nici acum să divorțeze! Nu știu la care ani se referă, aia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva??? La fel, din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult …„ a mai spus antrenorul.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 08 apr. 2024, 16:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×