Laurențiu Reghecampf a făcut declarațiile anului! ”Am depus actele de divorț”

Publicat: 11 oct. 2021, 09:54 Autor: Maria Apostol Vedete

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț! Declarația a fost publicată în exclusivitate de CANCAN.RO, la scurt timp după ce s-a aflat că antrenorul și noua lui iubită vor deveni părinți.

În ultimele luni, cel mai „arzător” subiect din presă a fost divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Negat vehement de impresară, acum divorțul este confirmat de celebrul antrenor român.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat și ne-a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

Reghecampf: „Personal, am depus actele de divorț”

Reghecampf recunoaște și că se află într-o perioadă delicată din viața sa.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat Reghecampf pentru CANCAN.RO. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Noua iubită a lui Reghecampf este însărcinată

Se pare că iubita lui Reghecampf ar fi anunțat printre apropiați că este însărcinată în luna a treia, și cel mai probabil vor avea o fetiță.

Antrenorul s-ar iubi cu o tânără pe nume Corina, din Deva. Cei doi nu se mai feresc de ochii lumii, în ciuda faptului că soția antrenorului asigură pe toată lumea că are o căsnicie fericită în continuare.

Mai mult decât atât, Reghecampf nu exclude o nouă căsătorie cu partenera sa actuală.

Publicat: 11 oct. 2021, 09:54 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă