Laura îşi închiriază soţul cu 45 de euro pe oră! Face atât de mulți bani încât ea a renunțat la job

Publicat: 15 mart. 2024, 13:33 Autor: Hermina Hagianu Life
Laura îşi închiriază soţul cu 45 de euro pe oră! Face atât de mulți bani încât ea a renunțat la job

Laura Young, mamă a trei copii, a găsit o modalitate inedită de a face bani. Mai exact femeia își „închiriază” soțul cu 45 de euro pe oră. Se pare că ideea le-a mărit veniturile considerabil, motiv pentru care aceasta a renunţat la job. 

James Young, soțul Laurei, este omul bun la toate. Acesta se pricepe la bricolaj, vopsit, decorat, la pus gresie și la așezat covoare. Astfel, Laura a decis să transforme abilitățile bărbatului într-o afacere. Totul a mers ca pe roate, ba chiar James este, în prezent, „rezervat” pentru o perioadă lungă de timp.

Afacerea lor a devenit atât de populară, au spus ei, încât au fost nevoiți chiar să refuze anumite solicitări.

„Nu m-am așteptat niciodată să meargă atât de bine”, a declarat Laura.

Laura a transformat abilităţile soţului ei într-o afacere profitabilă

Mai mult decât atât, cei doi soți au și un site pe care Laura îl administrează. Ea a declarat că ideea i-a venit după ce a ascultat un podcast, în care se vorbea despre un bărbat care își câștigă existența montând mobilier pentru alți oameni, potrivit mirror.com.

În urmă cu patru ani, James a fost diagnosticat cu autism, însă, acest lucru nu l-a oprit să își continue visul. Bărbatul a fost mereu pasionat de domeniul construcțiilor și amenajărilor, așa că s-a gândit să facă din pasiunea sa o afacere.

Deși are un program încărcat, James plănuiește să ajute oamenii, din cartierul său, în perioada Crăciunului. Acesta vrea să ofere sprijin pentru montarea instalațiilor luminoase atât în interiorul, cât și în afara casei.

De asemenea, perechea oferă reduceri celor care lucrează în Serviciul Național de Sănătate și serviciile de urgență, precum și persoanelor peste 65 de ani, persoanelor cu dizabilități și îngrijitorilor.

„Știu cum este să fii părintele unor copii cu nevoi speciale. Știm cum este să lupți pentru bani sau să economisești”, a declarat femeia.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mart. 2024, 13:33 Autor: Hermina Hagianu Life
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă