Laura Dincă recunoaște: „Cristi imi dă curaj să-mi pot indeplini visele!’’

Publicat: 17 Dec. 2018, 13:46 News 3
Laura Dincă recunoaște: „Cristi imi dă curaj să-mi pot indeplini visele!’’

Laura Dincă, unul dintre creatorii români aflați în plină ascensiune, ne-a mărturisit că deja știe ce are de făcut în continuare pentru a duce cât mai sus pasiunea sa pentru design vestimentar pe care, cu ajutorul lui Cristi a transformat-o într-un business. Pas cu pas, Laura, este hotărâtă să cunoască succesul în această industrie unde numai cei mai buni reușesc.

Și totuși, cum a început această frumoasă poveste de dragoste pentru modă ?

rochii craciun revelion infinityF laura dinca (4)
Atelierul de croitorie InfinityF

Afacerea, așa cum se întâmplă de multe ori, a pornit dintr-o joacă. Simtul estetic, pasiunea pentru eleganță și bun gust, sunt atributele pe care Laura pune un accent deosebit în viața ei de zi cu zi. Pasiunea pentru modă este doar o extensie a personalității ei creative.
Laura a început prin a testa acest simt estetic deosebit prin a-și concepe singură rochiile pentru diversele evenimente la care era invitată, lucru care n-avea cum să treacă neobservat. La început doar prietenii, iar mai apoi oameni complet necunoscuți, au început să o admire și să-și exprime curiozitatea referitor la cine-i desenează și realizează aceste frumoase creații. Iar în momentul în care aflau răspunsul, toți, fără excepție, o îndemnau pe Laura să treacă la pasul următor: să creeze o colecție și să pună bazele unui brand.
Toate aceste semnale nu puteau să rămână neobservate de un afacerist cu business-ul în sânge așa cum este Cristi Boureanu, iubitul Laurei. Ideea a încolțit imediat: ce-ar fi să transformăm joaca Laurei într-o afacere de succes? Așa a luat naștere brandul de haine Premium și Lux – Infinity.F, un brand care se anunță de mare viitor.

Un an de zile mai târziu, după multă muncă, ambiție și determinare, planul a prins contur și creațiile Laurei îmbracă din ce în ce mai multe românce iubitoare de fashion.

Showroom-ul din zona Dorobanți (str Radu Beller, nr.23A) aproape că nu mai face față cu preluarea comenzilor. Rochiile, atât de zi, cât și de seară, rochiile de lux și rochiile made-to-measure sunt cele aflate în topul preferințelor, semn că în ziua de azi a fi bine îmbrăcat nu mai este un moft, ci o necesitate.

rochii craciun revelion infinityF laura dinca (3)Rochie rosie cu pietre

rochii craciun revelion infinityF laura dinca (5)Rochie lunga tip furou din matase naturala

rochii craciun revelion infinityF laura dinca (5)Rochie lunga roz cu trena

rochii craciun revelion infinityF laura dinca (5)Rochie lunga din dantela cu franjuri lucrati manual

Lucru dovedit din plin și de site-ul infinityf.eu care, deși lansat foarte recent, a început deja să proceseze comenzi ale femeilor care-și doresc ținute aflate în ton cu ultimele tendințe.
Iată cum, o minte creativă și un spirit de afacerist pot transforma o pasiune și o idee într-un business care anunță lucruri extrem de frumoase și pe viitor.
Îi urăm Laurei Dincă mult succes și-i dorim să ajungă unul dintre numele obișnuite ale cat-walk-urilor marilor prezentări de modă din toată lumea.

Publicat: 17 Dec. 2018, 13:46 News 3
Pe aceeași temă