Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au sărbătorit cele 3 fetițe împreună. Anunţul neaşteptat pe care l-au făcut la petrecere

Publicat: 25 iun. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean le-au organizat o petrecere comună celor trei fetițe. Micuţele își sărbătoresc zilele de naștere la scurt timp una de cealaltă, astfel artista a decis ca anul acesta să le sărbătorească pe toate într-o singură zi. Rita, Lara și Vera și-au ales individual tematica și tortul dorit pentru aniversarea lor. Iată cum au sărbătorit!

Sâmbătă, 22 iunie, Lara, mezina familiei, a împlinit 2 ani. Vera este născută pe 14 August, iar Rita pe 11 Iunie. Prin urmare, actrița a decis să organizeze o petrecere pentru toate cele trei fetițe. Ea împreună cu tatăl fetițelor, Cosmin Curticăpean, s-au ghidat după dorințele celor mici și le-au făcut acestora o petrecere de vis. Fetițele au avut trei torturi care au fost decorate așa cum și-au dorit ele.

Laura Cosoi a organizat o petrecere pentru fetițele ei în aceeași zi

Petrecerea s-a desfășurat în curtea casei, iar alături le-au fost familia și prietenii. Cele trei micuțe s-au simțit foarte bine.

„Cum fetele sunt născute vara ieri le-am sărbătorit în curtea casei noastre alături de familie și muuuulți prieteni. Este primul an în care am reșuit să organizăm o petrecere pentru toate trei și a ieșit exact ca un vals al florilor. Fiecare și-a ales o tematică potrivită vârstei, decorul splendid cu multe baloane, torturi savuroase cu personaje, pirat, muzică pentru toate gusturile, iar noi, adulții, ne-am bucurat să fim în preajma lor savurând paella și sangria ca la mama ei acasă”, a scris Laura Cosoi pe pagina ei de Instagram.

Actriţa așteaptă cel de-al patrulea copil

Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Aceasta a făcut o glumă în mediul online după petrecerea fiicelor ei.

„Am spus în sinea mea că dacă am să supraviețuiesc și acestui moment atât de important pentru fete și familia noastră și dacă totul iese bine mă înclin și nu mai cer nimic. Poate doar să reușesc să mai filmez câteva zile pentru un documentar”

Laura Cosoi, mesaj pentru fiicele ei

Cu ocazia aniversării celor trei fice, Laura a simțit nevoia să transmită în mediul online un mesaj dedicat fiicelor ei:

„La mulți ani Lara, Vera și Rita! Ne-ați dat lumea peste cap în cel mai uimitor mod cu putință! Vă mulțumim că ne-ați ales și că sunteți atât de bune și răbdătoare cu noi. Vă iubim”, a scris vedeta.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 iun. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×