Că Laura Cosoi este foarte pasionată de gătit și prepară cele mai delicioase rețete nu mai e un secret, însă puțini știu cum s-a apucat de gătit.
”Totul a început din dorința de a mânca sănătos. Găteam pentru prieteni și treptat am văzut că reveneau cu drag la mine când găteam și uite așa am ajuns să scriu și cartea “Rămâi la masă”, ne-a spus ea.
Înainte să plece la București Laura gătea cu drag pentru cei din familie. ”Cel mai des făceam dulciuri. Făceam prăjiturele, brioșe. Aveam răbdare să le fac”, ne-a mai spus ea.
Încet, încet pasiunea Laurei a fost apreciată de oameni specializați în arta culinară, iar cartea lansată de ea “Rămâi la masă”, s-a bucurat de un succes incredibil și a fost premiată, iar Laura se pregătește să lanseze o nouă carte de bucate.
Dacă vă gândiți cine o ajută pe Laura în bucătărie, ei bine, soțul ei Cosmin Curticăpean este un ajutor de bucătar de nădejde, pe lângă un soț minunat așa cum spune ea.