Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile ale tatălui său: ”Tata suna și îmi spunea: Ajută-mă că mor, nu pot să respir!”

Publicat: 20 apr. 2021, 13:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laura Cosoi și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa, moartea tatălui său. Acesta a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

În luna noiembrie a anului trecut, Laura Cosoi a trăit o perioadă extrem de dificilă. Tatăl vedetei, un cunoscut antrenor de handbal a pierdut lupta cu temutul coronavirus.

La podcastul „Brave Talk” frumoasa actriță a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre acel moment.

Laura Cosoi: ” Tata mi-a spus: eu o să mor de Covid!”

”De când am auzit de Covidul ăsta, tata mi-a spus: «eu o să mor de Covid!» Avea și diabet el. Eu m-am enervat, fiind și însărcinată, i-am închis telefonul. I-am zis: cum poți sa vorbești așa când eu sunt însărcinată? Nu te gândești și la mine? Plângeam întruna după ce închideam telefonul cu el, mă găsea Cosmin plângând. Mi se parea că este inconștient, indisciplinat.

Stătea la curte și se tot întâlnea cu vecinii. Începusem să mă interesez deja de vaccin pentru el. Nu dădeam de medic de familie, era foarte complicat, el fiind în Iași. Apoi m-a sunat să-mi spună că are Covid, am avut un șoc. El, cu o săptămână înainte, fusese în spital internat pentru că diabeticii au un consult la un an, foarte complex. M-a sunat că analizele nu erau bune, diabetul își făcea de cap“, a dezvăluit vedeta, potrivit click.ro.

Mai mult decât atât, celebra actriță a făcut acuzații grave și la adresa sistemului medical din România: “La început a zis că-l doare capul, că l-a prins răceala, era luni. Miercuri i-au dispărut gustul și mirosul, joi a făcut test și a ieșit pozitiv. Părea asimptomatic, părea că putea să ducă boala pe picioare. A început să și tușească, avea saturația 93-92. Luni seara l-am internat în spital. Marți l-au dus să facă raze la plămâni și l-au pus să urce vreo câteva etaje, că nu era lift.

M-a sunat de la spital să-mi spună că el nu poate să respire și că nu vine nimeni la el. Nu se putea da jos din pat, că avea masca și a făcut o decompensare foarte urâtă. I-a scăzut saturația la 75 și a făcut atac de panică. Am sunat la medici și mi-au zis ca așa e protocolul, nu intrau decât de două ori pe zi la el! Tata suna și îmi spunea: ”ajută-mă că mor, nu pot să respir!” Atunci m-a sunat doctora și mi-a zis să caut un pat la ATI în țară, pentru că ei nu mai aveau.

Nu am găsit pat la ATI, am găsit un pat pe secție la Matei Balș. Aici a stat o săptămână și nu i-au mai dat voie să vorbească la telefon. Era pe două surse de oxigen. El ducea o luptă să trăiască. Într-un final a suferit un stop cardio respirator. S-a întâmplat foarte repede. Mă gândesc că e bine că nu a suferit, totuși”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 apr. 2021, 13:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă