Laura a murit la trei săptămâni după nuntă! Soțul ei a rămas șocat după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere din fața casei

Publicat: 20 Nov. 2019, 11:25 News

Florin Lemnaru, bărbatul care și-a pierdut soția după ce aceasta s-a intoxicat cu dioxid de carbon a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Bărbatul nu se afla lângă familia sa când s-a întâmplat tragedia.

Florentin Lemnaru se afla la muncă în Franța în momentul în care nenorocirea s-a abătut asupra familiei sale. După ce a vazut că soția lui nu îi mai răspunde la telefon, iar pe camerele de flmare pe care le avea instalate în casă nu vede nicio mișcare, bărbatul a alertat vecinii și i-a rugat să se ducă să vadă ce se întâmplă. Din nefericire, temerile lui Florentin s-au confirmat, soția lui era întinsă în pat, fără suflare, iar fetița încă se mișca.

Laura avea doar 26 de ani și a murit la mai puțin de o lună după ce a îmbrăcat rochia de mireasă.

Femeia va fi înmormântată miercuri în localitatea Pogoanele.

„Cu sufletul cernit de durere şi cu ochii plini de lacrimi, mă despart de iubita mea soție, Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă multă durere şi lacrimi. Despărţirea de tine, draga mea sotie este extrem de dureroasă. Cu sufletele îndurerate, te conducem pe ultimul drum pe tine, iubirea mea . Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea. Dumenezeu să-i dea odihnă veşnică. Nu te voi uita niciodată!! 😢😢” , a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

 

 

Publicat: 20 Nov. 2019, 11:25 News
Pe aceeași temă