La nici 20 de ani, fiul lui Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere! Andreea Marin nu s-a putut abține și i-a lăsat un comentariu

Publicat: 18 ian. 2022, 10:03 Autor: Dora Bazavan Vedete

Așchia nu sare departe de trunchi!  Acest lucru se aplică și în cazul fiului lui Ștefan Bănică, Jr, Radu Ștefan, care la 19 ani a devenit proprietar de cafenea.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr este tare chipeș și calcă cu repeziciune pe urmele celebrului sau tată! A început să își câștige proprii bani de buzunar și nu numai. Radu Ștefan a avut o participare de senzație la show-ul Antenei 1, “Te cunosc de undeva”, a dobândit o imensă popularitate. Este fotomodel și pentru niște firme renumite de haine, așa că încet încet își câștigă sigur existența. Iar cu un ajutor consistent din partea tatălui său, băiatul care este și actor dar cochetează și cu muzica, a reușit să își vadă visul cu ochii și să își deschidă astfel o cafenea în centrul Bucureștiului.

Sunt foarte fericit să vă spun că unul din visele mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la @the.coffeehousero pentru o cafea bună, un brunch și de ce nu, un pahar de prosecco…”, a fost mesajul lansat de Radu Ștefan Bănică pe paginile sale de socializare.

Printre cei care s-au grăbit să-l felicite și să-i lase un comentariu se numără și Andreea Marin. Deși săracă în cuvinte, ea i-a lăsat o inimioară prin care i-a transmis practic cât de mândră este de realizarea lui.

Având în vedere că Radu Ștefan Bănică are o relație senzațională cu sora lui mai mică, Violeta, fiica Andreei Marin, aceasta nu putea lipsi de la inaugurare așa că a fost fericită să îi fie alături fratelui său mai mare. De altfel, Violeta își divinizează fratele și nu se sfiește deloc să spună acest lucru în interviuri.

Cine este iubita lui Radu Ștefan Bănică

Pe frati-miu îl ador, e idolul meu, persoana mea preferată și sunt foarte, foarte-foarte mândră de el!”, spunea Violeta, la un moment dat,  într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior face furori nu doar datorită talentului său, dar și a aspectului fizic. La doar 19 ani, acesta se bucură deja de mare succes și este asalatat de fane. Anul trecut a devenit student la Actorie la UNATC.

Acesta are și o iubită, cu care se pare că ar fi împreună de mult timp. Numele ei este Cristina, are aceeași vârstă ca și el și este model. Ea a defilat deja pentru designeri vestimentari celebri. La un moment dat, Radu a postat pe Instagram o fotografie cu adolescenta, iar Andreea Marin a fost prima care a apreciat poza.

 

 

 

 

Publicat: 18 ian. 2022, 10:03 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă