La câțiva ani de când și-a pierdut fetița, Mihai Onilă a făcut un alt anunț șocant: ”Relația cu soția mea s-a încheiat”

Publicat: 26 Jun. 2020, 12:03 Vedete
La câțiva ani de când și-a pierdut fetița, Mihai Onilă a făcut un alt anunț șocant: ”Relația cu soția mea s-a încheiat”

 

Mihai Onilă a transmis seara trecută un mesaj șocant pe rețelele de socializare. Fostul solist din trupa AXXA anunță că s-a despărțit de soția lui, Adriana și că ar intenționa să revină în România.

Mihai Onilă pierdea în anul 2016 cea mai importantă persoană din viața sa. Fetița lui de doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a decedat în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier. Mihai, soția Adriana și fiica lor se mutaseră de ceva vreme în Belgia, acolo unde s-a și întâmplat nenorocirea.

Problemele prin care au trecut din acel moment și-au spus cuvântul, iar din acest motiv cei doi au ajuns să se despartă.

„Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină”

„Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer! Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară.

Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca Inginer de Sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc. Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun și iubitor, în ceea ce privește relațiile îl las pe Dumnezeu să ajungă la mine femeia pe care mi-o trimite El. Acum, întrebarea e, merită să plec din Belgia unde sunt de 6 ani și să mă întorc în țară, sau să nu mă întorc în țară? Tu ce sfat îmi dai?”, a scris solistul pe pagina lui Facebook.

Publicat: 26 Jun. 2020, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă