Kylie Jenner, fotografii incendiare pe o plajă părăsită! Cum s-a lăsat pozată cea mai tânără miliardară a lumii

Publicat: 15 nov. 2019, 19:38 Autor: Hermina Hagianu General

Kylie Jenner, mezina familiei Kardashians este cea care are cele mai puţine inhibiţii atunci când vine vorba despre pozatul provocator. La doar 22 de ani, Kylie este o femeie de afaceri de succes datorită brandului de produse cosmetice pe care l-a înfiinţat cu doar câţiva ani în urmă.

Între afaceri, emisiuni TV şi promovarea produselor pe reţelele de socializare, Kylie îşi găseşte timp să pozeze în ipostaze interzise minorilor şi să îşi etaleze cu mândrie formele demne de invidiat.

View this post on Instagram

happy place.

A post shared by Kylie ♥️ (@kyliejenner) on

Aflată în vacanţă, Kylie s-a relaxat şi a făcut o şedinţă foto extrem de sexy . Vedeta şi-a etalat trupul pe o plajă situată la sute de kilometri distranţă de civilizaţie. Îmbrăcată într-un costum de baie cu un imprimeu vesel, Kylie a strălucit la propriu cu ajutorul acesoriilor de lux pe care le-a purtat.

Bruneta a primit imediat ce a publicat imaginile pe Instagram, milioane de aprecieri din partea fanilor şi aşa cum era de aşteptat, şi surorile sale mai mari, nimeni altele decât Kim Kardashian şi Khloe au apăsat butonul de like.

Publicat: 15 nov. 2019, 19:38 Autor: Hermina Hagianu General
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă