Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA în România, TEST DRIVE cu Ford Courier alături de Marcel Ciolacu: ”Premierul României conduce foarte bine!”

Publicat: 28 oct. 2023, 15:59 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA în România, TEST DRIVE cu Ford Courier alături de Marcel Ciolacu: ”Premierul României conduce foarte bine!”

Ford Otosan, centrul global de vehicule comerciale Ford Motor Company din Europa, a demarat producţia pentru noua gamă Courier – Ford Transit Courier şi Tourneo Courier – la uzina din Craiova, iar la ceremonie au participat premierul Marcel Ciolacu, reprezentanţi din industrie şi personalităţi proeminente din lumea afacerilor, ambasadorul Turciei – Özgür Kıvanç Altan -, dar și Kathleen Kavalec, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România.

Evenimentul a fost găzduit de directorul general al Ford Otosan, Güven Özyurt, de Josephine Payne, director adjunct Ford Otosan şi de Müjdat Tiryaki, Preşedinte Ford Otosan Craiova.

În discursul pe care l-a susținut în fața celor prezenți, Kathleen Kavalec, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România, a reamintit că parteneriatul strategic dintre țara noastră și SUA are o fundație solidă, mulțumindu-i premierului Marcel Ciolacu pentru implicare și eforturile susținute.

Totodată, ambasadoarea SUA a felicitat Ford Otosan pentru producția record din anul 2022 și a dezvăluit că, în urma test drive-ului pe care l-a făcut alături de acesta, prim-ministrul României conduce foarte bine.

”Am avut șansa să mă alătur primului-ministru Ciolacu pentru un test drive într-un Ford Courier”

Ambasadoarea SUA în România a reamintit, la începutul discursului său, că a vizitat uzina și în anul 2006, atunci când era operată de Automobile Craiova.

Mai mult, în luna iunie a acestui an, Kathleen Kavalec a făcut un test drive cu Puma ST, dar de data acesta a precizat că a avut șansa de a descoperi abilitățile de conducător auto ale premierului României.

”Domnule prim-ministru Ciolacu, distinși membri ai Guvernului României, domnule ambasador Alta – vorbește destul de bine limba română, felicitări! -, distinși oaspeți, aș dori să mulțumesc gazdei noastre, Güven Özyurt, pentru invitația sa de a sărbători, astăzi, lansarea Ford Transit Courier.

Publicat: 28 oct. 2023, 15:59 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă