Kate Middleton, operată de urgență! Anunțul Palatului Kensington despre starea Prințesei de Wales

Publicat: 18 ian. 2024, 12:44 Autor: Alina Nistor Vedete
Kate Middleton, operată de urgență! Anunțul Palatului Kensington despre starea Prințesei de Wales

Kate Middleton a suferit, marți 16 ianuarie 2024, o intervenție chirugicală la nivelul abdomenului și va rămâne internată pe o perioadă de până la două săptămâni, anunță Palatul Kensington.

Kate Middleton a fost însoțită la clinica medicală de către Prințul William. Intervenția chirurgicală a fost programată din timp, potrivit informațiilor comunicate de Palatul Kensington. Operația a fost efectuată cu succes, însă Kate Middleton va rămâne în spital între zece și paisprezece zile.

Pe baza recomandărilor medicale, este puțin probabil ca Kate Middleton să revină la angajamentele regale până după Paște. Dorința lui Kate Middleton a fost ca informațiile medicale să rămână private pentru a își proteja copiii. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au mers la școală ca într-o zi obișnuită, fără să știe ce se întâmplă de fapt cu mama lor.

Intervenția suferită de Kate Middleton nu are nicio legătură cu tratarea vreunei afecțiuni serioase precum cancerul, a comunicat Palatul Kensington, în circumstanțele în care în spațiul public au apărut tot felul de zvonuri privind starea de sănătate a prințesei.

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri (n.r. 17 ianuarie 2024) la The London Clinic pentru o intervenție chirurgicală abdominală programată. Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Ea așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil”, anunță reprezentanții Palatului.

Kate Middleton se va recupera acasă, în Windsor

După ce va fi externată din spital, Prințesa de Wales se va recupera acasă, în Windsor. William și Kate Middleton s-au mutat acolo în 2022. De asemenea, People scrie că e posibil ca Prințul William să mai renunțe la ieșirile publice pentru a își ajuta soția în următoarea perioadă.

Mai mult, soțul lui Kate Middleton nu va avea îndatoriri oficiale cât timp Prințesa de Wales se află în spital și în primele zile după externare. Toate călătoriile în străinătate, pentru vizitarea militarilor, organizate pentru luna februarie 2024, au fost suspendate. Prințesa trebuia să plece și în Italia, în martie 2024, însă a fost anulată călătoria.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 18 ian. 2024, 12:44 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă