Karina a mai bifat o reușită! Fiica lui Mihai Gâdea s-a lansat în muzică: ”M-ai bucurat cât pentru toată viața!”

Publicat: 16 May. 2022, 19:40 General

Karina Maisha, fiica de 19 ani a lui Mihai Gâdea, și-a demonstrat din nou talentul artistic printr-o reușită care l-a emoționat peste măsură pe tatăl ei! Tânăra s-a lansat în muzică cu o piesă scrisă și regizată chiar de ea. 

Deși este un talent recunoscut în zona de fashion, fiind admisă la una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume, fiica lui Mihai Gâdea și-a exploatat talentul artistic și într-un alt domeniu. Iar ce a ieșit a lăsat pe toată lumea cu gura căscată!

Karina Maisha s-a lansat în muzică, iar piesa, compusă chiar de ea, a provocat un val de reacții pozitive!

Felicitări pentru acest minunat început! La cât mai multe astfel de realizări! ❤⚘ ”/ Felicitări. Un video simplu și frumos, se poate face muzica și imbracata decent. Dovada că muzica este artă”, au fost câteva dintre comentariile  celor care au ascultat melodia pe Youtube.

Mihai Gâdea: ”Iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa!”

Deși a fost discret cu viața de familie, Mihai Gâdea nu a mai ezitat acum să se mândească cu reușita fiicei lui.

Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! „START” este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris Mihai Gâdea într-un mesaj publicat pe Facebook.

Karina Maisha Gâdea a fost extrem de creativă încă de când era mică. Pe lângă pasiunea ei pentru fashion, ea a moștenit și talentul artistic muzical de la tatăl și bunicii săi. Are o voce superbă și în urmă cu câțiva ani a și scos două cover-uri cu care a impresionat pe toată lumea.

Deși mulți au crezut la acel moment că se va lansa în muzică, ea a decis să se concentreze mai mult pe școală. Și dacă vă întrebați de ce nu a mai mers la studii în Olanda, ei bine pentru că a ales Florența în cele din urmă.

 

 

 

Publicat: 16 May. 2022, 19:40 General
Pe aceeași temă