Kamara, declarații neașteptate după ce fratele său a fost eliminat de la Survivor: ”Plecarea lui din echipa Războinicilor va fi una care îi va costa scump”

Publicat: 08 Mar. 2021, 13:48 Vedete
Kamara, declarații neașteptate după ce fratele său a fost eliminat de la Survivor: ”Plecarea lui din echipa Războinicilor va fi una care îi va costa scump”

Seara trecută a fost decisivă pentru Musty. Războinicul a fost eliminat din competiție după ce Albert l-a nominalizat. Kamara a ținut să își spună părerea despre plecarea fratelui său, care după părerea lui a fost o mare greșeală.

După nominalizarea de noaptea trecută, Kamara a răbufnit și și-a spus părerea despre acest lucru. Artistul este de părere că fratele său își ținea echipa unită și îi mobiliza atunci când aveau nevoie de sprijin. Mai mult, acesta crede că plecarea lui Musty va fi resimțită de colegii săi, care mai devreme sau mai târziu își vor da seama că au făcut o greșeală.

„Eu, sincer, aș mai fi vrut să stea în competiție, dar el mi-a spus, la telefon, că este mulțumit de aventura pe care a avut-o. Iar atunci tot ce pot să spun este că important e că Musty este împăcat cu el, că e mulțumit.

Sunt, și o spun foarte sincer, foarte mândru de parcursul lui în emisiune, chiar dacă nu a ajuns până la final și, o spun cu convingere, plecarea lui din echipa Războinicilor va fi una care îi va costa scump. Musty era cel care aducea echilibrul în echipa lor, el era cel care îi liniștea. Sorin nu va mai fi o voce atât de puternică, iar Sorin pare să fie liderul lor, iar acum vor apărea fricțiuni în grupul lor”, a declarat Kamara, pentru WOWbiz.ro.

„Și-a primit lecția”

Totodată, Kamara a avut o reacție acidă la adresa lui Sebastian pe care îl consideră cel mai slab dintre Faimoși. Cântărețul a explicat faptul că Musty l-a bătut pe traseu, deși fostul fotbalist l-ar fi jignit destul de urât.

„Nici nu m-a mai interesat că a fost eliminat de la Survivor după ce am văzut cum l-a bătut pe Sebastian, cel care a zis că luptă cu ”bătrânul”… L-a făcut praf, i-a luat două puncte din două, l-a bătut fără drept de apel. Culmea e că Sebastian, care e cel mai slab de la Faimoși, cel puțin dintre băieți, s-a apucat să comenteze, credea că va mai face și el puncte pe sema lui Musty, dar și-a primit lecția”, a mai spus Kamara, pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Mar. 2021, 13:48 Vedete
Pe aceeași temă