Jojo, hartuita SEXUAL la Asia Express! 30 de barbati au abuzat-o de fata cu Paul Ipate! „Nu am crezut ca se poate asa ceva! Mi-au pus mana pe…” VIDEO

Publicat: 20 Mar. 2019, 11:20 Vedete

Indienii i-au pus mana pe fund si au pipait-o la greu in timp ce ea purta o pereche de pantaloni scurti si incerca sa-i convinga sa mearga cu ea in autobuz.

Jojo hartuita SEXUAL la Asia Express! 30 de barbati au abuzat-o!

In tot acest timp Paul Ipate era cel care trebuia sa gaseasca autobuzul echipei lor si mergea putin mai in fata, iar Jojo incerca cu greu sa-i convinga pe barbati sa nu plece de langa ea. Din pacate Jojo a fost uimita sa vada ca barbatii continuau sa o atinga chiar si cand se intorcea cu fata spre ei, dar atunci toti ii zambeau si pareau amabili.

„Astazi eu am crezut ca innebunesc pentru ca poporul meu favorit m-a hartuit. Cum ma intorceam, pac, cineva ma atingea. In spatele meu 30 de barbati zambind. Unde e autobuzul nostru ca acolo vreau sa mergem, nu mai pot. M-au hartuit oamenii astia astazi, eu inteleg ca eu sunt blonda si sunt diferita, dar eu n-am crezut ca se poate intampla asta intr-o astfel de tara.

Tamilii m-au dat afara din satul lor iar acum ei pot sa-mi puna mana pe fund. Nu mi-am dat seama cine facea asta. Nu ma asteptam ca in India sa se intample treaba asta” si-a povestit Jojo experianta extrem de neplacuta prin care a trecut.

« Pagina anterioară

Publicat: 20 Mar. 2019, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă