Jocul online care incearca sa omoare copii! Cum ii hipnotizeaza pe micuti sa dea drumul la gaze si sa aprinda un foc

Publicat: 07 mart. 2017, 23:23 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Jocul online care incearca sa omoare copii! Cum ii hipnotizeaza pe micuti sa dea drumul la gaze si sa aprinda un foc

Credeam ca le-am cam auzit pe toate, dar oamenii din lumea intreaga nu inceteaza sa ne uimeasca niciodata. Politia din Rusia se confrunta cu un caz oribil. Un joc sinsitru de pe internet imprastie instructiuni false in randul micutilor in cum sa devina zane, ca Tinkerbell sau Winx.

Pacaleala din mediul online este creata sa arate ca o farsa proasta si se foloseste de imaginea serialului animat Winx Club: Scoala vrajitoarelor. Imaginea le spune copiilor ca si ei pot sa devina zane peste noapte cu o singura conditie: trebuie sa porneasca gazul de la aragaz.

Avand in vedere ca in ziua de azi copiii stau pe internet nesupravegheati de parinti, nu este de mirare ca au devenit tinta rauvoitorilor. O fetita in varsta de 5 ani, Sofia Ezhova, a fost ranita grav dupa ce a pornit gazul de la aragazul mamei sale.

Sofia Ezhova este una din victimele care a suferit arsuri
Sofia Ezhova este una din victimele care a suferit arsuri

Ce spune mesajul de pe internet: „La miezul noptii, cand toata lumea doarme, ridica-te din pat si plimba-te prin camera de 3 ori. Apoi spune cuvintele magice ‘Regat Alfey, zane mici si dulci, da-ti-mi puterea, va rog!’ Apoi mergeti in tacere la bucatarie fara sa va vada cineva, caci altfel magia din cuvinte va disparea. Porniti gazul la aragaz, la toate cele 4 ochiuri. Dar nu il aprindeti. Nu vreti sa va ardeti, nu? Apoi duceti-va la somn. Gazul magic o sa vina la voi, il veti respira in somn si, dimineata cand va treziti, spuneti ‘Iti multumesc, Alfeya, am devenit o zana’. Si veti deveni o reala zana a focului”.

Jocul a intrat in atentia politiei dupa ce mai multi parinti din regiunea Vladimir au depus plangeri. Investigatorul Irina Minina sustine ca poate sa fie un ‘joc al sinuciderii’ si investigheaza sa afle cine este in spatele acestei idei malefice.

RIC (echivalentul FBI in Rusia) crede ca scopul jocului este sa creeze panica in randul parintilor. Opinia publica este dezgustata de ceea ce se intampla. Unul din motoarele de cautare din Rusia a inregistrat mai multe cereri in ultima luna in legatura cu subiectul ‘cum sa devii o zana a focului’.

In spatele clubului Winx din Rusia se afla o companie numita Rainbow (Curcubeu). Firma a eliberat un comunicat de presa in care se declara socata de cele intamplate. Se pare ca in spatele acestei fapte odioase se afla niste profesionisti, informeaza Dailymail.co.uk.

Publicat: 07 mart. 2017, 23:23 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă