IULIANA BEREGOI împlinește 18 ani și va sărbători majoratul alături de fani, la Arenele Romane. Află când va fi marele eveniment!

Publicat: 10 Apr. 2022, 21:07 News
IULIANA BEREGOI împlinește 18 ani și va sărbători majoratul alături de fani, la Arenele Romane. Află când va fi marele eveniment!

După cele două concerte SOLD-OUT, din aceeași zi, de la Sala Palatului, din luna martie a acestui an, cea mai în vogă artistă adolescentă de la noi revine cu încă o mare surpriză, pentru fanii ei. Iuliana Beregoi, alături de echipa ei de producție și management, Mixton Music (Cătălin Dascălu și Alina Todașcă), a ales să-și serbeze majoratul tot pe scenă, la Arenele Romane, în data de 10 iulie, la ora 19.00.

Evenimentul „Sweet 18” va conține zone de entertainment, food & foto cornere, decorațiuni inedite și locație amenajată ca la premiile Oscar, dar și invitați surpriză care vor întregi show-uo al artistei.

Acestea sunt doar câteva elemente „din culise”, pe care puștoaica fenomen a muzicii autohtone le pregătește pentru Generatia Z. Biletele s-au pus, deja, în vânzare și se pot găsi pe platforma iabilet.ro .

„Totul a pornit de la o idee de moment, când Alina și Cătălin, managerii mei, m-au întrebat dacă mi-aș dori să-mi sărbătoresc majoratul alături de toți cei din Generația Z, unde să putem petrece, cânta și dansa, la marele moment de împlinire a 18 ani. Vă aștept pe toți, în data de 10 iulie, de la ora 19.00, la Arenele Romane, să-mi fiți alături în cel mai important eveniment din viața mea!”, a declarat Iuliana Beregoi.

Iuliana Beregoi are un succes nemaiîntâlnit în muzică, actorie și vlogging

Artista muncește foarte mult pentru ca visele sale să-i devină realitate, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din multele videoclipuri pe care le filmează, piese lansate și concerte pe care le susține regulat, atât în țară, cât și alte țări, toate însumând zeci de milioane de apreciezi în rândul fanilor ei.

Are o echipă de management foarte bine ancorată în realitate și profesionalism, pe Cătălin Dascălu și Alina Todașcă (Mixton Music). Aceștia din urmă au reușit să construiască un adevărat fenomen în rândul copiilor și tinerilor din Generația Z, de la producții muzicale de top, până la celebrul serial de Netflix și film cinematografic, „Lara”, dar și bestseller-ul cu același nume, documentarul despre viața Iulianei Beregoi, până la evenimente SOLD OUT în România și Republica Moldova.

Publicat: 10 Apr. 2022, 21:07 News
Pe aceeași temă