Iulia Vântur s-a mutat la Londra! Motivul pentru care s-a separat de Salman Khan

Publicat: 17 Jan. 2020, 10:27 Vedete

Vești bune pentru Iulia Vântur! Deși artista ar fi trebuit să își facă debutul la Bollywood cu producția „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, încă din anul 2018, acest lucru s-a întâmplat abia acum!

Filmul, anunțat în 2018, urma să fie regizat de Prem Raj Soni, cel care a regizat și „Ishkq in Paris” (2013), însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Acum, doi ani mai târziu, Iulia va face parte din noul proiect al regizorului, „Laila Manju”.

Românca va juca în producția cinematografică alături de actorul de televiziune Shashank Vyas, câștigătorul concursului de frumusețe Nehal Chudasama și Abhimanyu Tomar.

Filmările au început la Londra

Potrivit informațiilor din presa internațională, Iulia Vântur s-a alăturat filmărilor cu doar câteva zile în urmă. Se pare că în încercarea de a păstra proiectele sub acoperire, distribuția a fost solicitată să nu posteze nicio imagine din film sau să dezvăluie detalii despre acesta.

De asemenea, Soni este cunoscut ca fiind apropiat de Salman Khan. Anul trecut, Iulia a filmat pentru thrillerul lui Ali Jacko, „Jack Stall Dead”, care a fost filmat tot la Londra. În ceea ce privește „Laila Majnu”, filmul joacă și Jimmy Sheirgill și Farida Jalal și este filmat într-un program de început până la final.

Publicat: 17 Jan. 2020, 10:27 Vedete
Pe aceeași temă