Iulia Vântur, primele declarații despre o posibilă sarcină: ”Un copil este un dar divin”

Publicat: 30 iul. 2022, 09:51 Autor: Maria Apostol Vedete

S-a tot zvonit că frumoasa Iulia Vântur s-a despărțit de Salman Khan, iar acum românca a ieșit să spulbere confuziile și să-i asigure pe cârcotași că relația ei este mai frumoasă ca oricând și nu exclude nici ideea de a face un copil. 

Iulia Vântur a împlinit 42 de ani, pe 24 iulie, iar vedeta și-a aniversat ziua de naștere în India, alături de familia iubitului ei, actorul Salman Khan. Asta după ce s-a vehiculat că celebrul cuplu s-ar fi despărțit.

Românca a reacționat inclusiv într-un interviu în care a explicat că a rămas ”constantă” ăn iubire, de câțiva ani, iar viața ei amoroasă nu a suferit schimbări. A recunoscut însă că deși nu și-a propus să îmbrace prea curând rochia de mireasă, rolul de mamă nu-l exclude, ba chiar visează la acea zi.

Mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a declarat aceasta pentru viva.ro.

Iulia Vântur a explicat în trecut motivele pentru care nu se grăbește să se căsătorească cu Salman Khan încă. Deși inclusiv familia ei face presiuni.

Iulia Vântur s-a îmbogățit în India

Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat mi s-a pus încontinuu această întrebare.

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a pus această întrebare”, a mai spus ea.

Iulia s-a mutat în India în urmă cu zece ani, iar majoritatea timpului l-a petrecut în umbra iubitului său, celebrul actor Salman Khan. Situația s-a schimbat între timp, iar cariera ei a prins un avânt spectaculos! Se vehiculează că românca ar fi devenit milionară în urma concertelor pe care le-a susținut până acum.

După ce s-a acomodat acolo, Iulia Vântur și-a încercat norocul și în cinematografie, și în muzică. Îm ambele cazuri s-a dovedit că are potențial, însă cel mai mult a avut de câștigat de când s-a concentrat pe cariera de cântăreață. Și pentru ca succesul să fie garantat, ea s-a străduit să învețe limba hindi.

Publicat: 30 iul. 2022, 09:51 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă