Iulia Albu, probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu celebra vedetă

Publicat: 01 iun. 2021, 15:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Recent, fashion-editorul a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, peste care din fericire a reuşit să treacă.

Iulia Albu vorbeşte cu fanii săi pe reţelele de socializare ori de câte ori are ocazia. În urmă cu ceva timp vedeta le-a povestit prietenilor săi virtuali cum a reușit să rezolve problemele pe care le-a avut cu podoaba capilară.

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el”, a spus vedeta, potrivit libertateapentrufemei.ro.

”După cum v-am spus, a fost o muncă foarte grea. Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, a completat ea.

Când se căsătoreşte Iulia Albu

După divorţul de Mihai Albu, Iulia a încercat să îşi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor. În prezent, vedeta are o relaţie de câţiva ani şi a mărturisit că este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 iun. 2021, 15:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă