Iubita lui Pepe a avut întâlnire de ”gradul zero” cu fetițele artistului! Cum arată Yasmine după ce a născut

Publicat: 08 iul. 2022, 10:29 Autor: Maria Apostol Vedete

Pepe și Yasmine au petrecut câteva zile la mare alături de fetițele artistului din căsnicia cu Raluca Pastramă. Noua parteneră a cântărețului, care a născut de curând un băiețel, s-a împrietenit rapid cu ele și s-au distrat de minune!

Pentru a le oferi o vacanță de neuitat, Pepe a decis să plece alături de fiicele sale și actuala iubită, Yasmine Ody, la Mamaia. Cei patru se comportă deja ca o familie și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Actuala iubită a artistului a legat, deja, o prietenie strânsă cu fetele Ralucăi Pastramă, bruneta fiind acceptată, într-un timp relativ scurt, de Rosa și Maria. Imaginile realizate de paparazzi, zilele trecute, pe litoral, confirmă din plin acest lucru.

Pepe, Yamine Ody și fetițele Ralucăi Pastramă au “încins” o partidă de volei în apă. Acolo, raiul pe pământ! Râsete, voie bună și, cel mai important, multă iubire. Toți patru s-au simțit perfect. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară

La începutul lunii iunie, Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 28 de ani. Artistul este deja tătic a două fete: Maria şi Rosa Alexandra din mariajul cu Raluca Pastramă. Și fosta soție a lui Pepe este însărcinată și mai mare puține săptămâni până va deveni mămică din nou și va aduce pe lume cel de-al treilea copil.

Dacă Pepe este obișnuit cu lumina reflectoarelor, partenera sa de viață preferă să stea departe de ochii curioșilor. Pepe și Yasmine Ody își trăiesc povestea de dragoste discret. La fel va fi și botezul băiețelului. Artistul a mărturisit că își dorește un eveniment normal în care să se bucure de prezența celor apropiați.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a declarat Pepe.

Publicat: 08 iul. 2022, 10:29 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă