Ispita George este un tătic fericit! Cine este, de fapt, iubita lui

Publicat: 10 mai 2020, 15:57 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ispita George Zănoagă a făcut parte din show-ul de la Antena 1, ”Insula Iubirii”, acolo unde domnișoarele care veneau să își testeze relația ”picau” în mrejele bărbatului.

Dar puțini sunt cei care cunoșteau faptul că George Zănoagă era ”luat” deja de o domnișoară care i-a dăruit și un copil foarte recent. George este fericit, mai ales că familia s-a mărit ”la dublu” – dacă am putea spune, căci și fratele lui, Alex Zănoagă, a devenit tătic foarte recent – un băiețel tare frumos!

Însă, oare cine este Mădălina, tânăra alături de care George și-a format o familie? Și, mai ales, de ce oare o ține ascunsă pe cea care i-a dăruit o fetiță pe nume Zahara?

Recent, George a fost întrebat pe social media cine este mama fetiței: „Să vă trăiască! Cine știe cine este mama fetitei? ??? Eu nici nu știam ca are o relație ?”. Dar, răspunsul nu a întârziat să apară, dorind, totuși, să nu își expună relația atât de mult în public: „undercover mode???”.

George Zănoagă, înainte de venirea pe lume a fetiței sale: ”Iubita mea a vrut să-i pună un nume mai diferit„

„Zahara Naily. Mădălina, iubita mea, a vrut să-i pună un nume mai diferit puţin. A vrut să-i pună prima dată Sahara, dar s-a gândit că na, sună a deşert şi a zis să pună cu iniţiala numelui meu de familie, cu Z de la Zănoagă, aşa că a pus Zahara. A pus şi Naily, care nu este un nume oriental, ci un oraşel din Egipt”, a declarat George Zănoagă cu ceva timp înainte să se nască fiica lui.

„Noi ne ştim de foarte mult timp, de ani buni de zile, ea este puţin mai mare decât mine. Înainte de Insulă, ieşeam în grupuri comune, dar nu ne duceam spre ceva serios. Însă după ce am venit din Thailanda, ne-am combinat. Ea este destul de matură ca să înţeleagă de ce m-am dus acolo, iar în timpul emisiunii nu aveam relaţie”, susţinea el cu puţin timp în urmă despre modul în care a cunoscut-o pe tânără.

Publicat: 10 mai 2020, 15:57 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă