Irinel Columbeanu riscă să ajungă pe stradă! Nu mai are nici bani de întreținere

Publicat: 30 Apr. 2020, 11:44 Vedete
Irinel Columbeanu riscă să ajungă pe stradă! Nu mai are nici bani de întreținere

Fostul milionar de la Izvorani trece probabil prin cea mai proastă perioadă din viața lui. Financiar este distrus, dovadă și faptul că după ce s-a mutat dintr-o vilă într-un apartament cu două camere, acum a adunat datorii imense la întreținere.

Nu e deloc o perioadă roz pentru Irinel Columbeanu, care se înnghesuie cu iubita lui tinerică într-un apartament de două camere de la marginea Bucureștiului. Și nu asta e problema cea mai mare, ci faptul că fostul afacerist a adunat deja restanțe foarte mari la întreținere, de 1.800 de lei, susține click.ro.

Din toamna anului trecut, Irinel Columbeanu s-a mutat cu chirie în Cartierul Cosmopolis, aflat în apropierea Bucureştiului, alături de iubita lui, Oana. Fostul milionar şi-a închiriat un apartament cu două camere şi şi-a cumpărat un Opel la mâna a doua, situaţie oarecum stânjenitoare pentru el, care în 2007 figura în topul bogătaşilor cu o avere de 70 de milioane de euro. Din cauza datoriilor la bănci, acestuia i-au fost executate toate bunurile, inclusiv vila de la Izorani, estimată la aproximativ 400.000 de euro.

În ultimii ani, Columbeanu a trecut prin mai multe necazuri: a rămas fără avere, a fost părăsit de Monica, fosta soţie, i-au murit părinţii, iar în momentul de faţă se află în imposibilitate de a-şi mai achita îndatoririle de chiriaş.

Publicat: 30 Apr. 2020, 11:44 Vedete
Pe aceeași temă