Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. Ce se va întâmpla cu fostul milionar de la Izvorani

Publicat: 09 oct. 2023, 12:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Irinel Columbeanu a decis să se mute într-un azil în urmă cu aproximativ două săptămâni. Fostul afacerist are mari probleme cu banii, iar deocamdată nu îşi poate achita cheltuielile. Proprietarul căminului a dezvăluit în cadrul unui interviu recent faptul că deocamdată îl poate ţine fără să plătească. Însă acest lucru nu se poate întâmpla pe termen lung.

Viaţa lui Irinel Columbeanu s-a schimbat drastic. De la luxul şi opulenţa în care era obişnuit să trăiască, a ajuns să locuiască într-o chirie modestă, iar de ceva timp se află într-un azil.

Irinel Columbeanu nu are bani pentru cheltuielile azilului

Afaceristul este falit şi nimeni nu îl ajută cu cheltuielile. Fostul milionar a povestit că nu beneficiază încă de pensie, însă aşteaptă să încaseze în curând banii de la stat.

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Irinel Columbeanu pe vremea când trăia la Izvorani

Irinel Columbeanu nu are bani pentru cheltuielile azilului

Costurile pe care Irinel Columbeanu le are de achitat pentru căminul de bătrâni se ridică la 3000-4000 de lei lunar. Proprietarul azilului de la Ghermănești a declarat că nu îl poate da afară pe Irinel Columbeanu. Deoarece se cunosc de mulți ani, însă nu îl mai poate ţine pentru mult timp fără să plătească.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian pentru Click!

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 oct. 2023, 12:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×