Irina Nicolae, ex-ASIA, este o mamica fericita! Cum i s-a schimbat viata de cand are copil

Publicat: 13 Apr. 2018, 13:59 Parenting

In urma cu aproape doua luni, fosta cantareata a adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa.

Irina Nicolae, ex-ASIA, este o mamica fericita! Cantareata care e casatorita cu Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, a nascut in luna februarie 2018. Artista a ales ca micuta sa se numeasca Scarlett-Maria. Irina Nicolae se impaca bine cu noua meserie de mama pe care o adora la nebunie!

„Ne-am acomodat perfect. Este o fetiță extraordinară, un copil dorit, iubit și foarte fericit. Iar cu somnul și cu alăptatul ne descurcăm de minune”, a marturisit aceasta pentru okmagazine.ro.

Am citit că tu și Marius ați ales să o botezați pe cea mică Scarlett-Maria. Ce semnificație au numele, mai ales primul?

Am ales cu inima, așa cum am simțit. În urmă cu foarte mulți ani am cunoscut o fetiță care purta acest nume și mi-a rămas întipărit în minte și în suflet. Al doilea nume, Maria, l-am ales după numele Fecioarei Maria, care mi-a ascultat rugăciunile și am primit o fetiță superbă. Când am rămas însărcinată, am știut că va fi fetiță. Nu m-am văzut niciodată mamă de băiat și îmi amintesc că au fost multe semne care îmi întăreau această convingere. Când am ieșit de la primul control la șase săptămâni, am dat cu ochii peste un panou publicitar enorm pe care era scris “the future is female”. Și aveam să aflu peste doar trei săptămâni că viitorul pentru noi chiar era … roz!

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Apr. 2018, 13:59 Parenting
Pe aceeași temă