Irina Loghin si secretul tenului ei. Ce foloseste pentru a arata bine la 79 de ani

Publicat: 26 sept. 2018, 13:11 Autor: D. C. Vedete

Cantareata de muzica populara arata si se simte bine la varsta ei.

Cu toate ca are 79 de ani, pare mult mai tanara in realitate. Si asta pentru ca are mare grija de pielea ei. Cantareata de muzica populara a marturisit cum se ingrijeste. Irina Loghin si secretul tenului ei: uleiul de masline! Aceasta a marturisit ca e singurul demachiant pe care il foloseste.

”Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, luam şi din acela de floarea soarelui, care este foarte bun pentru un ten uscat. Acum, uleiul de măsline se găseşte peste tot.

Irina Loghin si secretul tenului ei – uleiul de masline

Irina Loghin si secretul tenului ei. Ce foloseste pentru a arata bine la 79 de aniEu îl amestec cu lapte demachiant şi îmi întind amestecul pe faţă, apoi mă curăţ cu un prosopel ud. Le sfătuiesc pe toate doamnele ca niciodată să nu se culce cu machiaj pe faţă. Nu este deloc sănătos.

Este cea mai mare greşeală care se poate face pentru ten. De asemenea, după demachiere, este bine să îţi faci un masaj al feţei, care dă energie şi elasticitate pielii, dar şi muşchilor feţei”, a povestit interpreta de muzică populară pentru Click.

Irina Loghin si secretul tenului ei. Ce foloseste pentru a arata bine la 79 de aniPe langa piele, Irina Loghin are grija de silueta si sanatatea ei. Face zilnic miscare in parcul Herastrau, dar si in drumetii, pe munte. Dragostea pentru sport o are încă din copilarie, dar şi datorită soţului ei, Ion Cernea. Cei doi au impreuna doi copii, Irinuca (40 de ani) şi Ciprian (42 de ani).

”Mergeam cu ei în cantonamente şi urcam pe munte, cot la cot cu ei”, spune Irina. Soţul interpretei este sportiv, campion mondial la lupte greco-romane.

Publicat: 26 sept. 2018, 13:11 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă