Irina Deaconescu, dezvăluiri tulburătoare. Prin ce situație stânjenitoare a trecut tânăra mămică: „Nu vă este rușine?”

Publicat: 03 Aug. 2020, 09:44 Vedete

Irina Deaconescu a făcut dezvăluiri tulburătoare legate de momente neplăcute de care a avut parte în timpul sarcinii.

Frumoasa blondină a anunțat în urmă cu o săptămână faptul că este gravidă. Vestea cea mare a reușit să îi șocheze pe fanii săi, iar reacțiile acestora nu au încetat să apară.

Irina Deaconescu, dezvăluiri tulburătoare

De când și-a făcut sarcina publică, Irina Deaconescu a trecut printr-o serie de întâmplări, unele frumoase, altele de-a dreptul incredibile. În ultimele Story-uri postate de blondină pe contul său de Instagram, aceasta povestește un episod neplăcut care i s-a întâmplat înainte de a anunța oficial că este însărcinată.

Înainte de a da vestea cea mare, Irina s-a relaxat la o piscină din Târgu Jiu, alături de mama sa. Acolo un grup de tinere au recunoscut-o pe vloggeriță și s-au așezat cât mai aproape de șezlongul ei. La un moment dat, fetele au început să se plimbe de mai multe ori pe lângă Irina, să râdă și să o arate cu degetul.

Simțindu-se inconfortabil în prezența acelor fete, Irina a atras atenția asupra modului în care este tratată și a spus că nu este normal să nu fie lăsată în pace, să se relaxeze la piscină. Tinerele nu au dorit să înceteze cu atacurile la adresa Irinei, iar mama vloggeriței s-a văzut nevoită să intervină pentru ca lucrurile să nu degenereze.

„Dintr-o dată am văzut-o pe mama că a venit super nervoasă și a venit direct la ele <>. N-au zis nimic”, a relatat Irina Deaconescu în Story-ul de pe Instagram.

Irina Deaconescu a anunțat pe rețelele de sociaziare că este însărcinată

Irina Deaconescu și Cristi Manea își doreau să fie părinți tineri, dar nu se așteptau ca minunea să vină atât de devreme.

„Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună”, a povestit Irina Deaconescu.

Publicat: 03 Aug. 2020, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă