Ioana Simion este dispusă să îl ierte pe Ilie Năstase? Ce se întâmplă cu divorţul dintre cei doi

Publicat: 09 Jun. 2021, 15:45 Vedete

Ioana Simion este dispusă să îi mai acorde o şansă lui Ilie Năstase. Bruneta a vrut să divorţeze de fostul tenismen după ce acesta ar fi agresat-o şi ar fi fost nevoită să sune la 112 pentru a scăpa în siguranţă.

Între cei doi lucrurile au degenerat din cauza geloziei fostului sportiv. La vremea respectivă Ioana Simion a dezvăluit ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

“Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a declara Ioana la momentul respectiv, pentru Click!

Ioana Simion, dispusă să uite episodul violent dintre ea și Ilie Năstase

Deşi imediat după episodul violent, Ioana Simion a depus actele de divorţ, acum lucrurile între cei doi se pare că sunt mult mai bune. Bruneta şi partenerul său se înţeleg din ce în ce mai bine şi asta pentru că fostul tenismen îi face toate poftele brunetei pentru a-l ierta.

Mai mult decât atât cei doi vor pleca în curând, într-o vacanță romantică, peste hotare.

“Ilie Năstase este foarte libertin. Eu ies foarte ușor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț, dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare. În ultima perioadă e mult mai calm, mai înțelept, comunicăm, ceea ce înainte nu se întâmpla.

Trebuie să recunosc că acele buchete imense de flori pe care le primesc le primesc de la băiatul meu și de la Ilie. Chiar sunt momente în care plâng. Plâng pentru că el mă face să plâng. Plâng și de bucurie, în ultima perioadă am plâns mai mult de bucurie. Eu întotdeauna fac ceea ce simt. Intuiția mea nu mă păcălește. Discuții sunt în orice căsnicie”, a declarat Ioana Simion, la “Teo Show”.

Se pare că Ioana Simion este pregătită să îşi ierte soţul pentru greşelile din trecut.

 “Ceea ce s-a întâmplat în luna ianuarie a fost ceva care m-a depășit. Am simțit că nu pot să fac față. Toți ne dezamăgim mai mult sau mai puțin”, a mai mărturisit Ioana Năstase, la Kanal D.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Jun. 2021, 15:45 Vedete
Pe aceeași temă