Ioana Ginghină este topită după noul iubit și își dorește un copil cu el: ”Sunt mega îndrăgostită!

Publicat: 06 Mar. 2020, 21:40 Vedete

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a implicat într-o nouă relație despre care are numai cuvinte de laudă! Vedeta s-a declarat mega îndrăgostită de el, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO

Reporter: Ioana, spuneai la un moment dat, după divorț, că ești pregătită pentru o nouă relație. Iată că s-a întâmplat acum! Cum e? Ai întâlnit acum persoană potrivită?

Ioana Ginghină: În primul rând, asta le-am spus tuturor! Nu vreau să vorbesc nici despre relație nici despre el pentru că nu este persoană publică și nu își dorește acest lucru, și atunci eu pot și vreau să respect asta!

Practic, la 7 luni după divorț te-ai afișat cu cineva…

De când m-am afișat, da! Practic noi suntem de mai mult timp împreună, din octombrie, cam așa. Ne-am întâlnit datorită business-ului pe care îl avem. El face Transilvania Train și Kido Express, și la Kido Express eu având Mini Art Show am venit cu echipa mea de la școală și așa ne-am cunoscut.

V-ați mutat deja împreună?

Nu! Nu, pentru că lucrurile trebuie făcute încet pentru Ruxandra. Pentru mine în primul rând contează foarte mult fiica mea, Ruxandra. Având în vedere că fiica mea îl cunoaște pe iubitul meu, se știu și e ok, ne-am putut afișa împreună și să ieșim mai mult. Și acum când au aparut pozele cu noi în ziare, când i-am spus a dat din umeri, nu avea nicio treabă, știa.

L-a acceptat imediat? Se știau dinainte?

De Crăciun le-am făcut practic cunoștință.

Cum e relația cu iubitul tău și ce te-a atras la el?

Ce m-a atras? Mă atrage tot, de la început. Probabil că e același lucru și din partea lui. Când ești la început ți se pare că viața e frumoasă, sunt mega îndrăgostită, nici nu pot să spun sincer că e neapărat iubire, pentru că ești la început și lucrurile trebuie să se așeze, dar sunt mega îndrăgostită și mă atrage tot la el pentru că suntem la începutul relației și îmi place tot ce descopăr la el. Nu vreau să  vorbesc de relație pentru că îți spun sincer nu mai vreau să îmi fac planuri, vreau să mă bucur de prezent, de ce trăiesc acum.

Nu sunteți în tatonări să vă mutați împreună? Ați vorbit despre acest aspect?   

Ba da, la planuri și vise suntem pe primul loc. Și el e pe partea de creativitate, și eu, însă nu putem să nu ținem cont de anumite lucruri și atunci trebuie să luăm lucrurile foarte ușor. În plus, mai e o chestie! Nici nu vreau să ard niște etape. Acum, să-ți mai zic un lucru, mutatul împreună este ca o căsătorie și poate încă mai vreau să fiu curtată, poate încă mai vreau să  fiu scoasă în oraș…

Și dacă se ajunge la căsătorie?

Poate o să se ajungă, nu știu, nu-mi fac planuri. Probabil că o să se ajungă și la un mutat împreună, dacă lucrurile vor merge în zona asta… Acum trebuie să-l cunoască și ai mei…(râde) Mai sunt multe de făcut!

Fostul tău soț a reacționat în vreun fel când s-a aflat că ai și tu o relație nouă? Vă mai vorbiți?

Nu! Vorbim tot timpul că e Ruxandra la mijloc. Sincer, nu a zis nimic, nici de bine, nici de rău, nicio reacție, și nici nu cred că e cazul!

S-a scris și despre el dar nu știu cât e de adevărat, că a început o relație cu colega Adriana Irimescu, fostă Titieni…

Da, e adevărat și a fost acum mult timp și deja acolo lucrurile sunt mult mai sudate.

Ruxi e mare acum, dar dacă la un moment dat va fi vorba să ai un alt copil, îți dorești să mai devii mamă a două oară?

Da, acum sunt într-o perioadă în care vreau. Niciodată să nu spui niciodată! Eu lucrez cu copiii de când mă știu și îmi plac foarte mult copiii,  sunt disperată după copii. Mi se pare cel mai greu partea cu rămas iar gravidă,  dacă s-ar putea să mi-l pună cineva în burtă gata mare și după aia să-l nasc și gata… dar asta e tot procesul. Mie așa, efectiv, crescutul copilului îmi place foarte, foarte mult. Dacă e mare deja nu mai vrea să facă nimic cu mine, poate doar să mergem la un film.

Cum ești tu acum, care este starea ta de spirit, ți-ai revenit?

Da, eu mi-am revenit de mult timp. Acum nu pot să spun că nu am suferit, dar nu atât pe cât se crede și pe cât s-a speculat pentru că eu am învățat asta… În primul rând eu am o familie extraordinară, noi suntem foarte uniți și contează foarte mult să știi că cineva te iubește și eu am și plecat asta vară, am stat foarte mult la Sibiu, am stat la mama în brațe, la tata, la sora mea, m-am  distrat cu sora mea care are și ea o fetiță de 4 ani, am ieșit cu fețele, am fost în vacanță cu fețele amândouă, adică eu  am învățat în timp să apreciez ce ai în viață! Gândește-te că sunt oameni cu mari probleme și  asta cu divorțul e nimic! Sunt sănătoasă, sunt bine, am o carieră, copilul meu este extraordinar, familia mea.

Înseamnă că familia ta o să-l cunoască pe iubitul tău de Paște, probabil, nu?

Probabil!

Profesional cum îți merge? 

Sunt bine, acum repet la Teatrul Ion Creangă unde sunt angajată într-un spectacol, Lampa lui Aladin, s-ar putea să se mai schimbe numele, cu Mini Art Show îmi merge foarte, foarte bine, sunt deschisă acum proiectelor de TV, dar să vedem dacă se concretizează ceva.

Ai primit propuneri în acest sens? 

Deocamdată nu, dar să vedem, aștept, poate iese ceva. Sunt bine, sunt într-o perioadă în care am tot ce îmi trebuie, s-au așezat lucrurile.

Ești fericită?

Da!

Publicat: 06 Mar. 2020, 21:40 Vedete
Pe aceeași temă