Interzis pudibonzilor! Ramona Olaru s-a pozat fără sutien! Cum au reacționat fanii frumoasei asistente

Publicat: 03 May. 2021, 12:33 Vedete

Ramona Olaru, asistenta emisiunii de la Antena 1, „Neatza cu Razvan si Dani”, a petrecut sărbătorile în Dubai, chiar alături de de Dani și de iubita lui, Gabriela Prisăcariu, dar și de Bianca Nuțu. 

Ramona se bucură de un trup de invidiat, pe care nu ezită să și-l etaleze pe rețelele sociale. Cu prilejul vacanței în locurile însorite, frumoasa brunetă nu s-a sfiit să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu ea în ipostaze incendiare. Într-una dintre acestea chiar apare fără sutien, comentariile internauțile nelăsându-se așteptate.

Îmi place sutienul, este de firmă ???”, ”Parca uiți și de pandemie când vezi poza”, ”Unde ești fata mea aici? La strand-ul crangași?”, ”In Dubai topless???? Wow?”, sunt doar câteva dintre comentariile acestora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Cine e Ramona Olaru

Ramona Olaru provine dintr-o familie de agricultori, a studiat si ea acest domeniu, urmand cursurile Universitatii Agronomice, ba chiar are si un master in inginerie, insa nu a profesat in domeniu.

Ramona Olaru s-a născut într-o localitate de lângă Calarasi, pe 7 iulie 1989. Este divortata si a avut o relatie cu unul dintre componentii „Noaptea Tarziu”, Cuza, care insa n-a avut nicio finalitate.

Sursa foto: Ramona Olaru Instagram

Publicat: 03 May. 2021, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă