Interact Cișmigiu anunță deschiderea înscrierilor pentru artiști la expoziția „Tête-à-Tête V”

Publicat: 27 Mar. 2021, 18:56 News
Interact Cișmigiu anunță deschiderea înscrierilor pentru artiști la expoziția „Tête-à-Tête V”

Interact Cișmigiu, organizație non-guvernamentală, non-profit, parte din familia Rotary Cișmigiu, constituită din elevi cu vârste între 14 și 18 ani, ce aspiră la aducerea unui impact pozitiv în comunitate, anunță deschiderea înscrierilor pentru artiști la expoziția „Tête-à-Tête V”.

Scopul evenimentului este caritabil, sumele strânse prin donațiile oferite de vizitatorii expoziției vor fi utilizate integral pentru a susține cauza înlocuirii sistemului instituțional de protecție a copilului actual cu un sistem care este bazat pe conceptul familial.

„Tête-à-Tête V” propune o temă inovativă, „Reimaginarea Identității Naționale

Interact Cișmigiu anunță deschiderea înscrierilor pentru artiști la expoziția „Tête-à-Tête V”. Prin această acțiune, Interact Cișmigiu se alătură efortului depus de promotorul acestei cauze, asociația non-profit Hope and Homes for Children, care luptă pentru închiderea orfelinatelor din România, prin reintegrarea copiilor în familie sau plasarea lor în asistență maternală și construcția de case de tip familial. În spiritul evenimentelor anterioare organizate de Interact Cișmigiu, „Tête-à-Tête V” aduce în fața publicului o temă inovativă, provocatoare, “Reimaginarea Identității Naționale”.

Prin anunțarea deschiderii înscrierilor, Interact Cișmigiu face cunoscut atât artiștilor tineri, cât și celor consacrați, că sunt bineveniți să ofere spre expunere temporară lucrări reprezentative pentru tema expoziției. Selecția lucrărilor se va face în perioada 14 martie – 23 aprilie, prin trimiterea online a acestora, însoțite de formularul de aplicație, la https://forms.gle/iFkWYNYT6AWsiqug8 . Prin participarea cu lucrări la evenimentul „Tête-à-Tête V”, artiștii expozanți vor susține o cauză importantă privind copiii din România și vor oferi publicului vizitator ocazia reconectării cu esteticul printr-un eveniment inedit.

„Tête-à-Tête V” va avea loc spre finalul lunii mai a acestui an, mai multe detalii urmând să fie anunțate ulterior.

Publicat: 27 Mar. 2021, 18:56 News
Pe aceeași temă