Întâlnire de gradul zero între Raluca Pastramă și Oana Roman! Au îngropat securea războiului după ce s-au certat din cauza lui Pepe?

Publicat: 15 dec. 2021, 13:04 Autor: Dora Bazavan Vedete

Pentru cine nu-și mai amintește detaliile, Oana Roman și-a ”băgat coada” în tumultosul divorț dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ea a sărit în apărarea artistului, susținând inclusiv că știa despre o presupusă escapadă a Ralucăi. Iată că cele două vedete au dat acum nas în nas la un eveniment! 

Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, arată senzațional! Frumoasa brunetă s-a afișat la un eveniment monden într-o companie care a atras toate privirile!

Și nu a fost vorba despre noul ei partener de viață. Raluca Pastramă și-a scos fetele în oraș, pe Rosa și Maria! Este foarte atentă cu aparițiile publice și atunci când o face, o face cu stil.

Cu zâmbetul pe buze și însoțită inclusiv de fratele ei care i-a ținut spatele, Raluca a dat curs invitației Oanei Roman, ce care s-a ocupat de organizare. Se pare că cele două au revenit la sentimente mai bune și au îngropat securea războiului. Ținând cont că în timpul divorțului dintre Pepe și Raluca amândouă au făcut declarații usturătoare.

Raluca Pastramă se căsătorește a doua oară!

O apariție rară în ultima perioadă, iată că fosta soție a lui Pepe și-a început săptămâna la locul de joacă al Brigittei Pastramă și al vărului ei, Florin. Oana Roman s-a ocupat de eveniment și a chemat mai multe vedete cu copiii pentru a le introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Locul de joacă pe care îl deține Brigitte Sfăt  în zona Aviației s-a transformat în adevăratul tărâm al lui Moș Crăciun. Raluca și-a adus fetele, pe Rosa Alexandra și Maria, să se joace și să se bucure de atmosfera de poveste creată acolo. Extrem de atentă la viața ei personală, fosta soție a lui Pepe nu a vrut să vorbească deloc cu presa. În schimb, ea și-a lăsat fetele să dea interviuri, să spună poezii și ce își doresc de la Moș Crăciun.

Rosa și Maria au fost îmbrăcate la fel, ambele purtând haine de blană identice. Mămica lor a afișat un zâmbet de bună stare și liniște sufletească. La fel și micuțele lui Pepe, semn că totul decurge bine în familia lor. Se zvonește că după divorțul de Pepe, Raluca și-a refăcut viața și chiar ar fi fost cerută de soție de către iubitul său arab.

Raluca și Pepe  s-au căsătorit în 2012 și au divorțat după 8 ani de la căsătorie. Amândoi fiind extrem de responsabili și ocupându-se îndeaproape de cele două fete ale lor.

 

Publicat: 15 dec. 2021, 13:04 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă