Ingredientul ieftin pentru a elimina mirosurile de transpirație din haine. Costă 2 lei și îl pui în mașina de spălat

Publicat: 06 iul. 2024, 15:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Life

Ingredientul ieftin pentru a elimina mirosurile de transpirație din haine. Costă 2 lei și îl pui în mașina de spălat.

Bicarbonatul de sodiu este soluția ideală pentru a scăpa de mirosurile persistente de transpirație din haine. Acest ingredient simplu și accesibil are proprietăți remarcabile de neutralizare a mirosurilor și poate fi folosit într-un mod simplu și eficient.

Pregătirea soluției: Pentru a începe procesul de curățare, amestecă într-un recipient o soluție formată din apă și oțet alb în proporție egală. Acest amestec va ajuta la eliminarea petelor de transpirație de pe haine, scrie realitatea.net.

Aplicarea soluției: Folosește o perie moale pentru a aplica amestecul de apă și oțet pe zona afectată de mirosurile de transpirație. Permite soluției să acționeze timp de câteva minute, pentru a îmbunătăți eficiența procesului.

Într-o chiuvetă plină cu apă rece, adaugă o cană de oțet alb. Înmoaie hainele colorate în această soluție timp de aproximativ 30 de minute. Apa cu oțet va ajuta la neutralizarea mirosurilor persistente.

Uită de balsam în mașina de spălat! Ingredientul ieftin pe care să-l adaugi pentru un miros proaspăt de curat

Uită de balsam în mașina de spălat! Ingredientul ieftin pe care să-l adaugi pentru un miros proaspăt de curat.

Balsamul de rufe, frecvent folosit pentru a conferi o aromă plăcută și pentru a înmuia țesătura hainelor, conține compuși chimici dăunători, care pot prezenta riscuri pentru starea noastră de sănătate.

Pe măsură ce trece timpul, aceste substanțe toxice pot cauza dezvoltarea sensibilităților cutanate, declanșarea reacțiilor alergice și pot duce la apariția dermatitelor de contact, lucru pe care cu siguranță nu îl dorim. Citește mai multe aici.

Publicat: 06 iul. 2024, 15:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×