Ingredientele care se transforma in grasime! Mihaela Bilic iti spune ce alimente trebuie sa eviti pentru a tine celulita la distanta

Publicat: 23 mart. 2018, 16:41 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete

Medicul nutritionist a dezvaluit care sunt ingredientele pe care trebuie sa le evitam pentru a tine grasimea la distanta.

Ingredientele care se transforma in grasime! Acestea trebuie consumate rar sau deloc. Daca sunt consumate in exces, se transforma in grasime si, implicit, in celulita. Sunt ingrediente pe care le evitam cu greu. Mihaela Bilic sustine ca, daca le evitam pe acestea, nu trebuie sa ne infometam sau sa tinem dieta.

Primul ingredient periculor pe care trebuie sa il evitam e zaharul. Acesta este si periculos, actionand ca un drog asupra creierului.

„Zahărul se duce în ficat și ficatul știe să facă din el efectiv grăsime, fructoza din zahăr nu poate fi consumată prin mișcare și atunci zahărul e principalul nostru dușman care ne schimbă metabolismul și ne face să acumulăm grăsime. Atenție, când zic zahăr, zic fructe în exces, zahăr ca atare și alcool”, a explicat Mihaela Bilic, conform doctorulzilei.ro.

Ingredientele care se transforma in grasime!

Al doilea ingredient periculos este reprezentat de orice produs fainos. Pastele sau taiteii se transforma imediat in grasime, chiar daca nu se intampla imediat.

”Oricine care mănâncă mai multe făinoase de o porție cât palma și nu face mișcare, nu are cum să nu se îngrașe. Făinoasele înseamnă și pâine neagră sau din cereale integrale care are la fel de multe calorii ca cea albă” – a dezvăluit nutriționistul Mihaela Bilic pentru doctorulzilei.ro.

Cele mai indicate alimente sunt cele pe baza de proteie. Adica oua, peste sau carne.

Alimentele pe care le poti consuma dupa ce expira

Publicat: 23 mart. 2018, 16:41 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete
Pe aceeași temă