Informatii noi despre cazul fetei pline de sange din Galati: „Daca ne-o dau, noi facem logodna”

Publicat: 07 Aug. 2019, 10:30 Ciao.ro
Informatii noi despre cazul fetei pline de sange din Galati: „Daca ne-o dau, noi facem logodna”

Rudele baiatului de 14 ani care a intretinut relatii sexuale cu minora din Galati socheaza din nou.

Informatii noi despre cazul fetei pline de sange din Galati. Rudele baiatului care a intretinut relatii sexuale cu minora din Galati sustin ca nu poate fi vorba de un viol.

Se pare ca in casa in care s-au intalnit cei doi tineri mai erau prezenti o verisoara de-a baiatului dar si o alta ruda de-a acestuia, dupa spusele lor.

Informatii noi despre cazul fetei pline de sange din Galati

S-a aflat cine sunt politistii din Galati

„A venit poliţia, am fost cu copilul la Parchet. Credeţi că dacă eram acasă se întâmpla aşa ceva? Băiatul vorbeşte cu ea de trei-patru luni. O iubeşte, s-a dus şi acum la ea la spital. Noi nu am ştiut.

S-au culcat. El are 14 ani, copila la fel. Vă daţi seama, s-a întâmplat un caz nefericit. Ei se iubesc. Dacă familia fetei vrea, vă daţi seama că luăm fata, dacă ei vor să fie împreună. Acum ea e în plasament.

Dacă ne-o dau de acolo şi vor şi ai ei, noi facem logodna. Nu ştiu de ce a plecat plină de sânge, ce am auzit şi noi că ar fi avut menstruaţie şi s-a mai şi culcat copilul cu ea.

Medicul legist a contestat, nu a fost viol, a fost de comun acord. Au sărit gardul şi s-a dus la o casă a unui copil al meu care nu era acasă. Eu m-am însurat la 14 ani, asta-i legea ţigănească. Am vorbit şi cu bunica, vor vorbi şi cu părinţii, mama e şi ea închisă şi ei ar vrea să rămână copiii împreună”, a spus bunicul baiatului de 14 ani, citat de monitoruldegalaţi.ro.

Minorul este cercetat in libertate momentan deoarece in acest caz este deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

Directorul de la Protectia Copilului a demisionat. Este cel care a facut declaratiile revoltatoare in cazul fetei violate din Galati

Directorul adjunct al DGASPC Galati, Ciprian Groza, a demisionat in decursul zilei de ieri. In urma cu doua zile, o minora in varsta de 14 ani a fost gasita pe strazile din Galati plina de sange, iar politistii au actionat abia dupa ce trecatorii au intervenit.

Ciprian Groza, directorul adjunct al DGASPC Galati, Ciprian Groza, a declarat la scurt timp dupa ca fata nu a fost violata, dupa cum a pretins, ci ca a intretinut relatii sexuale in mod consimtit.

„O minoră dintr-un centru de plasament a plecat cu învoire în oraș, a ajuns la prietenul ei, unde au întreținut relații sexuale, a urmat acea hemoragie pentru care a fost intrenată și a fost operată. Cel mai important e ca este în afara oricarui pericol”, a declarat Ciprian Groza, director adjunct al DJPC Galati, conform Antena3.

Publicat: 07 Aug. 2019, 10:30 Ciao.ro
Pe aceeași temă