Incredibil! Mama lui Matthew McConaughey are întâlnire cu tatăl lui Hugh Grant

Publicat: 17 Jan. 2020, 16:48 Vedete
Incredibil! Mama lui Matthew McConaughey are întâlnire cu tatăl lui Hugh Grant

Mama lui Matthew McConaughey are întâlnire cu tatăl lui Hugh Grant, după ce a fost convinsă de fiu că se potrivește cu tatăl colegului său de platou din ”Gentlemen”, pelicula lui Guy Ritchie programată să intre în cinematografe, arată contactmusic.net

Cele două vedete și-au convins părinții că ar fi cel mai bun lucru dacă s-ar cunoaște și și-ar da o întâlnire romantică. Kay McConaughey și James Grant au acceptat să verifice impresia copiilor loc care le-au promis că vor simți că se potrivesc. Matthew a povestit pentru ”Entertainment Tonight”: ”Tatăl lui are 91 de ani, mama, 88, au o întâlnire””Săptămâna viitoare se vor întâlni și cred că nu o să-i mai vedem pentru restul nopții”, a povestit vedeta.

Hugh a completat: ”Le-am făcut lipeala, o să fie fierbinte”. McConaughey, în vârstă de 50 de ani a glumit că dacă totul merge bine s-ar putea gândi să își schimbe cariera. ”Pețitor mă fac. Doar să aibă clienții peste 85 de ani”.

Cu altă ocazie, actorul a povestit cât de mult îi place mamei sale să viziteze platourile de filmare și cum îi place să glumească: ”Mereu îmi spune că ar trebui să regacem «Absolventul/ The Graduate» cu ea în rolul jucat de Anne Bancroft și cu mine în rolul jucat de Dustin Hoffman. Crede că ar fi ceva. E ceva freudian acolo!”, a mărturisit Matthew, scrie Mediafax.

Actorul a împărtășit de mai multe ori scene legate de mama sa: ”Când am ajuns cunoscut mă trezeam cu ea la interviuri. Nici nu mai era vorba de mine… totul începea să aibă legătură cu ea. I-am spus «Te rog, mama, hai să încercăm să ne descurcăm cu celebritatea asta abia descoperită, ai și tu un pic grijă, lasă-mă să fiu eu un în față”.

La un moment dat, un prieten l-a sunat pe Matthew și i-a spus să vizioneze o emisiune cu vedete. Când a deschis televizorul și-a văzut mama arătându-i unui reporter unde a crescut și camera ”în care Matthew s-a culcat cu prima lui prietenă”.

Fratele mai mare al actorului a afirmat că îl admiră pe Matthew pentru că încearcă să o pună la punct pe mama lor, dar că nimeni nu a reușit acest lucru vreodată: ”Prietene, faci mari eforturi încercând să o influențezi pe mama. Eu sunt pe aici de mai multă vreme și l-am văzut și pe tata încercânt, nu cred că o schimbi tu…”, i-ar fi spus fratele.

Publicat: 17 Jan. 2020, 16:48 Vedete
Pe aceeași temă