Incredibil! Există o țară care le permite soțiilor înșelate să omoare bărbații și amantele! Însă doar cu puterea mâinilor

Publicat: 28 Nov. 2019, 15:23 Life
Incredibil! Există o țară care le permite soțiilor înșelate să omoare bărbații și amantele! Însă doar cu puterea mâinilor

Fiecare popor are propriile obiceiuri şi tradiţii, chiar și când vine vorba despre plăcerile carnale. În unele colțuri ale lumii există chiar adevărate ritualuri sexuale, care îi pot speria și dezgusta pe mulți dintre noi.

Mai jos aveți cele mai dubioase obiceiuri sexuale din întreaga lume.

1. În Hong Kong, soţiile înşelate au dreptul să-şi ucidă bărbatul, însă numai prin forţă fizică, fără a folosi niciun fel de armă. În schimb, femeile au dreptul să o omoare cum vor ele pe amanta soţului.

2. În Oceania, obiceiurile locale cer ca fetele să fie virgine atunci când se căsătoresc. Mai mult de atât, mireasa trebuie să „scape” de virginitate cu ajutorul prietenilor mirelui, care o dezvirginează cu ajutorul unui cuţit din piatră. După aceea, vreme de trei zile, aceasta trebuie să întreţină cu ei raporturi sexuale, dar și cu alți bărbați din trib iar în cele din urmă și cu soţul legitim.

3. În Tibet, pentru ca fetele să se poată căsători, trebuie să aibă în trecut câteva zeci de parteneri sexuali. Numai după aceea au permisiunea pentru a face nunta.

4. În unele regiuni din Nepal fraţii trebuie să se căsătorească cu o singură femeie, pentru a nu împărţi averea iar soţia trebuie să aibă un orar bine stabilit pentru a reuși să petreacă timpul cu toţi soţii.

5. În unele triburi africane bărbatul trebuie să treacă un test sexual înainte de nuntă, astfel că fac sex cu mama miresei de atâtea ori de câte ori cere femeia, pentru a demonstra cât de dotat şi valoros este ca viitor ginere.

6. În Papua, Noua Guinee, băieţii erau luaţi de lângă mame când împlineau vârsta de şapte ani pentru a se transforma în bărbați, iar următorii zece ani trăiau numai printre bărbaţi. Însă asta nu e tot, aceștia erau obligați să înghită sperma adulţilor, despre care se crede că are puternice proprietăţi divine şi că îi va ajuta să crească puternici.

7. În Ghana, văduvele purifică şi îndepărtează spiritul soțului decedat prin întreţinerea de relaţii sexuale cu un necunoscut, la scurt timp după moartea soţului.

8. Într-o comunitate poligamă din Africa de Sud există o interdicţie pentru actele sexuale întreţinute în timpul zilei. Se spune că sexul la lumina zilei îi face pe oameni să se comporte precum câinii, astfel că sexul este interzis în timpul furtunilor, după un coşmar, după ce soţul omoară un şarpe, un crocodil sau o hienă.

Publicat: 28 Nov. 2019, 15:23 Life
Pe aceeași temă