Inca un sofer ramas cu masina pe plaja, tot in Vama Veche. Ce amenda COLOSALA a primit acesta VIDEO

Publicat: 04 May. 2018, 12:20 Life
Inca un sofer ramas cu masina pe plaja, tot in Vama Veche. Ce amenda COLOSALA a primit acesta VIDEO

Soferii care ajung la mare vor sa-si parcheze masinile cat mai aproape de apa platesc extrem de mult.

Inca un sofer a ramas cu masina pe plaja, in Vama Veche. Se pare ca soferii romani nu se invata deloc minte, chiar si cu amenzi usturatoare. Acum cateva zile politia a mai aplicat o amenda tot in Vama Veche unui alt sofer care a ramas cu masina pe jumatate in apa marii.

Bucuresteanul care conducea un X5 si a fost nevoit sa roage mai multi turisti sa-l ajute sa iasa de pe plaja, a ajuns imediat viral pe Facebook cu filmuletul lui, politia amendandu-l pentru fapta lui. Doua zile mai tarziu, un alt sofer a facut acelasi lucru.

Soferul din Campina s-a apropiat de apa in masina lui break, intr-o zona in care nisipul nu fusese tasat, asa ca a ramas cu masina acolo. A incercat disperat sa o scoata, insa nu a reusit decat sa se afunde si mai tare.

Nu a avut nici la cine sa apeleze care sa-l poata scoate din groapa pe care singur si-a adancit-o cu rotile din fata. Ghinionul lui, politistii rutieri din Vama Veche l-au vazut si l-au amendat cu 10.000 de lei.

Amenda maxima pentru cei care intra cu autoturismele pe nisip este de 20.000 de lei, amenda pe care barbatul, daca ar fi primit-o, l-ar fi costat aproape la fel de mult cat si masina lui.

Publicat: 04 May. 2018, 12:20 Life
Pe aceeași temă