Încă un divorţ bombă în showbiz. Raluca și Walter Zenga s-au despărţit?!

Publicat: 10 Aug. 2020, 11:12 Vedete
Încă un divorţ bombă în showbiz. Raluca și Walter Zenga s-au despărţit?!

 Vestea bombă a zilei vine din lumea sportului! Raluca și Walter Zenga ar fi decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze după 17 ani petrecuți împreună.

Se pare că distanța se pare că și-a spus cuvântul în căsnicia Ralucăi Zenga cu Walter. De ceva timp ea locuiește cu cei doi copii ai lor în Dubai, în timp ce soțul ei stă în Italia, iar din cauza pandemiei s-au văzut și au vorbit doar prin intermediul telefoanelor.

Potrivit Fanatik.ro, se pare că lucrurile nu mai sunt deloc roz între cei doi și povestea lor de iubire a ajuns la final, deși pozează ca o familie fericită. Potrivit publicaţiei citate, Walter şi Raluca Zenga nu mai au nimic în comun de o lungă perioadă de timp. Cuplul a avut mai multe discuţii pe această temă, dar fără să se ajungă la un consens. Raluca nu dorește, pentru moment, să divorțeze oficial! Blonda vrea să-şi păstreze actualul statut, dar, mai ales, numele faimos de Zenga.

Ce spunea Walter Zenga despre relaţia cu soţia sa cu câteva luni în urmă

„Îmi place să spun că e o relație minunată pentru că după 17 ani e la fel, nu ca în prima zi, dar din punctul meu de vedere e o relație care a rezistat la mai multe cutremure, în fața multor situații negative, am stat mereu împreună și am rezolvat mereu problemele împreună. Așa trebuie să fie o familie! Din punctul meu de vedere, pe viitor va fi mult mai bine decât e acum pentru că vom crește mereu.

Secretul este sprijinul pe care i-l acord soției mele pentru tot ce vrea să facă, pentru tot, înțelegem relația la distanță, înțelegem și gelozia să ne respectăm reciproc, normal că mai avem și momente negative, pentru că așa se mai întâmplă în viață, dar 17 ani împreună sunt ceva incredibil. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat posibilitatea să o cunosc pe Raluca și să avem această relație de durată împreună!”, spunea celebrul antrenor în luna martie.

Walter Zenga: „Noi suntem obișnuiți să stăm departe unul de celălălt”

„Noi suntem obișnuiți să stăm departe unul de celălălt, nu este ușor, și noi suntem o familie minunată, de 17 ani împreună. Cred că și acest lucru ne dă forță pentru relația la distanță. Ne vedeam înainte cam așa, ei plecau cu un avion fiecare, 14-15 zile, eu mă duceam la ei pentru 14-15 zile, alternam, pentru a sta mai mult împreună. Dar după această perioadă de criză, de  anul viitor nu mai stăm departe, vom sta mereu împreună.

Dacă eu sunt în Italia, ei vin în Italia, dacă eu sunt în România, ei vin acolo. Familia acum trebuie să stea cu mine și asta e decizia pe care am luat-o eu cu Raluca!”, mai spunea Walter Zenga în cadrul aceluiaşi interviu.

Publicat: 10 Aug. 2020, 11:12 Vedete
Pe aceeași temă